Actualitate

Cîțu: „Multă lume mă întreabă dacă ajungem în lockdown total”

Premierul Florin Cîțu a spus că în perioada următoare va crește numărul persoanelor vaccinate anti-COVID la 80.000 pe zi.

 

 


Prim-ministrul României, Florin Cîțu asigură că țara noastră nu va intra în lockdown total, însă îi îndeamnă pe oameni să respecte măsurile de protecție pentru a trece cu bine peste această perioadă.


Totodată, el menţionează că, în perioada următoare, numărul persoanelor imunizate zilnic anti-COVID va ajunge la 80.000.

„Am participat la şedinţa tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat în privinţa pandemiei sunt îndeplinite. Numărul paturilor din spitale a crescut. Fac apel la români să respecte măsurile de protecţie. Numai aşa vom trece cu bine peste această perioadă. Obiectivul meu este ca prin vaccinare să reducem numărul de infectări. În perioada următoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii. Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou în lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU", a scris premierul, sâmbătă, pe pagina sa de Facebook.


CITEȘTE ȘI:

Criza de la ATI: Mai multe paturi în spitalele din Cluj. Subprefect: „Situația este gravă, dar mereu găsim soluții”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter