Actualitate

Emil Boc își va face rapelul cu AstraZeneca: „Am verificat coagularea sângelului şi totul este normal”

Emil Boc a spus că își va administra și rapelul cu serul AstraZeneca. Primarul a spus că și-a făcut testul de anticorpi și deja are peste 200.

 

 


Emil Boc a spus că va continua procesul de vaccinare, administrându-și rapelul. Primarul a fost unul din cei 10.000 de clujeni care a fost vaccinat cu o doză din lotul problematic ABV2856.

 


„Ieri am văzut rezultatele comunicate de Agenţia Europeană a Medicamentului, că nu este niciun fel de pericol, voi merge la rapel fără niciun fel de problemă. Mi-am făcut luni anticorpii, şi deja 246 de anticorpi mi-a indicat că sunt produşi, după prima doză. Nu ştiu dacă e mult sau puţin, nu mă pricep, dar e ceva după prima doză. Undeva în mai ar trebui să verific eficienţa acestui vaccin. Am verificat și coagularea sângelului şi totul este normal", a declarat Emil Boc la un radio local.

Aproape 10.000 de doze AstraZeneca din lotul ABV2856 au fost folosite în centrele de vaccinare din județul Cluj. Primaul municipiului, Emil Boc a fost vaccinat cu o doză din lotul problematic, care a dus la anularea vaccinului AstraZeneca în mai multe țări europene.


România a primit 81.600 de doze din lotul problematic, fiind utilizate la nivel național puțin peste 77.000.

„Sunt unul din cei 10.000 de clujeni care s-au vaccinat cu AstraZeneca din acest lot, în data de 15 februarie. Nu am avut nimic special în afara celor care au fost înscrise în prospect”, a declarant primarul Emil Boc.


CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV. Lotul ABV2856 al vaccinului AstraZeneca, FOLOSIT și la Cluj! Italia a SUSPENDAT vaccinarea cu acest lot

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter