Actualitate

Doi îndrăgostiți, despărțiți de pandemie! Un american și-a lasat țara pentru o clujeancă. Autoritățile „l-au dat afară”

O clujeancă și un american au fost despărțiți de restricțiile de pandemie, pe aeroportul din Cluj-Napoca. Visul lor de a se cunoaște s-a spulberat repede.

 

 


Dragostea poate trece peste orice, dar nu și peste pandemie. Asta s-a întâmplat și în cazul a doi iubiți, o clujeancă și un american, care trebuiau să se vadă pentru prima dată după un an de relație pe internet, însă restricțiile impuse de pandemie le-au spulberat orice vis.

 


Americanul a ajuns aseară pe aeroportul din Cluj-Napoca, loc în care tânăra l-a așteptat cu sufletul la gură. Însă la sosirea sa în România, americanului i s-a refuzat accesul în țară, pe motivul că întâlnirea cu iubita sa nu este un motiv justificabil de deplasare, potrivit observatornews.ro.

Tânăra din Dej a spus că cei doi urmau să se căsătorească, iar în timp ce vorbeau la telefon, Larisa l-a întrebat dacă vrea să se căsătorească cu ea pe aeroport, iar el a fost încântat de propunere: „Vrei să te căsătoreşti cu mine în aeroport? - Absolut!"


Scenele pline de romantism s-au petrecut aseară în fața terminalului de sosiri de pe Aeroportul din Cluj. ACeasta a fost soluția prin care tânăra a crezut că iubitul său va putea intra în țară.

Și-a vândut casa pentru a se mute în România

„El şi-a vândut casa să vină aici, să mă ajute pe mine şi pe copilul meu. Asta era prima dată când ne puteam vedea", a spus Larisa, potrivit sursei citate.


Bărbatul a plecat din Statele Unite ale Americii în urmă cu două zile. A făcut escală în Germania, iar când a ajuns în România, restricțiile l-au împins înapoi spre America. Starea de alertă a venit cu reguli noi care sunt diferite, iar cetățenii străini pot intra doar în anumite condiții, iar dragostea nu intră pe lista condițiilor.

Iubiții au chemat și un avocat, însă nu au avut noroc!

„Am testul PCR negativ făcut de mai puţin de 72 de ore şi încă e valabil, am scrisoarea care doveşte că această călătorie este necesară să te ajut pe tine şi scrisoare de invitaţie", a spus americanul.


Cei doi iubiți au chemat și un avocat, însă fără succes: „Cetăţeanul străin nu prezintă şi nu justifică niciun motiv imperativ care să îi permită intrarea în România, motiv pentru care i-a fost refuzată cererea", a spus avocatul Andreea Lupean.

Bărbatul va fi trimis în această dimineaţă cu primul zbor înapoi în Germania, acolo de unde are cursă spre Statele Unite.

CITEȘTE ȘI:

Cursă contra cronometru! Un taximetrist din Cluj a dus la spital o femeie care avea simptome de preinfarct

Ultimele Stiri
abonare newsletter