Actualitate

Mesaj pentru Monitorul de la „tânărul cu unghiile făcute“, care a făcut scandal în autobuz: „Era și timpul!“ VIDEO

Tânărul care a făcut scandal în autobuz a transmis un mesaj pentru Monitorul de Cluj, după publicarea unui material. Băiatul a spus că era și timpul să apară pe pagina noastră, dar și-ar fi dorit să fie într-un alt context.

 

 


Un tânăr din Cluj mai neconformist a făcut un adevărat scandal într-un autobuz în timpul unui live pe Facebook. Băiatul purta o poșetă de damă și avea unghiile făcute, iar pe live vorbea despre cum în România aceste lucruri nu sunt premise. În timpul live-ului, tânărul a răbufnit și a început să înjure, moment în care oamenii i-au atras atenția.

Vedeți materialul aici: Un tânăr din Cluj a pornit un scandal MONSTRU în autobuz: „Sunteți abuzivi! Și ce dacă am unghiile făcute?” VIDEO


 

După ce monitorulcj.ro a scris despre acest incident, tânărul a transmis un mesaj în care spune că era și timpul să se scrie despre el, dar totuși în alte ipostaze, mai pozitive, nu s-a întâmplat.


Tânărul a fost abuzat în autobuz și jignit în nenumărate rânduri

Băiatul susține că tot ce a spus în timpul live-ului de pe Facebook a fost „pe bună dreptate” și că nu a primit niciodată o vorbă bună.


„Eu știu că ați recitat tot ce am spus eu și da am spus pe bună dreptate tot pentru că sincer să fiu n-am primit o vorbă bună în acest Cluj. De ce nu scrieți acolo «tânăr boschetar în Cluj, se cere ajutor», «copiii fără mâncare», «stau boschetarii la gară» ca să ajutați. Numai când se întâmplă ceva rău, atunci toată lumea e «hai să facem știri». Când se întâmplă ceva bine, cineva a salvat o pisicuță a ajutat un om. Când este bine nimeni nu face haz de necaz.”

CITEȘTE ȘI:


Un adevărat EROU! Un clujean a sărit în lacul de la Iulius pentru a salva un motan. FOTO

 

Un clujean a alergat 620 km în 7 zile: „Durerea mea din aceste zile nu se compară cu cea a copiilor la chimioterapie.” VIDEO

 

Tănărul ne-a mulțumit pentru că a apărut pe monitorulcj.ro și a cerut să apară și acest răspuns. El a mărturisit că de-a lungul timpului a primit multe abuzuri în autobuz și tot odată, multe jigniri din partea oamenilor din jur.

El a susținut că problema sa în autobuz a fost că oamenii nu respectă regulile, dar și că el nu a pornit scandalul, ci a făcut doar un live pe Facebook.

„Vă mulțumesc că m-ați pus pe Monitorul de Cluj. Era și timpul să ajung pe Monitorul de Cluj, asta datorită faptului că abuzuri în autobuze le-am primit. Când e ceva educativ ce am postat pe Facebook nimeni nu a postat despre mine, dar când a fost ceva pompos da. Măi uită-te, chiar nu mă interesează. Îmi asum ce am zis că așa am fost făcut eu. Să apară și asta pe Monitorul de Cluj. Exact așa am făcut eu, am fost un căcat, un gunoi, am fost făcut bulangiu, poponar, am fost făcut în toate felurile în Clujul ăsta. Am fost în toate felurile: înjurat, bătut, alungat și nimeni nu a scris nimic despre asta. Acum că eu am făcut scandal, nici nu am făcut scandal: am vorbit pe această platformă de Facebook, nu m-am băgat cu nimeni în seamă, oamenii din autobuz nu respectă regulile în autobuz, se bagă în tine de zici că nu sunt locuri în autobuz și chiar nu mă interesează”, a adăugat tânărul. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter