Actualitate

Bucătarul Adrian Pop a murit! A ajuns în stare gravă la spital, după o petrecere cu mai mulți polițiști

Bucătarul Adrian Pop a murit marți seară la Spitalul de Urgențe. El era internat în stare gravă, după ce a suferit mai multe lovituri în jurul capului.

 

 


Bucătarul chef Adrian Pop a murit, marți seară la Spitalul de Uregnțe din Cluj-Napoca unde era internat, după ce a suferit lovituri multiple în jurul capului.

 


Bucătarul a participat la o petrecere în Apahida unde se prespune că ar fi fost bătut. La petrecerea respectivă au participat mai mulți polițiști, chiar dacă evenimentele de acest gen sunt interzise în perioada aceasta de pandemie.

Zilele trecute, medicii anunțau faptul că bucătarul este într-o stare extrem de gravă, iar șansele de a-și reveni sunt minuscule. Într-un final, celebrul bucătar nu a mai reușit să lupte pentru viața sa, lasând un gol imens în urma sa.


„Maestre, te-ai gărbit. Mai aveam multe de învățat de la tine. Dumnezeu să te odihnească în pace!”, a scris unul dintre cei mai buni prieteni ai bucătarului, Siserman Paul pe Facebook.

Anchetatorii iau în calcul mai multe piste. Unii susțin că bucătarul a căzut și s-a lovit la cap, dar este posibil și ca cineva să îl fi bătut.


Unul dintre colegii de breaslă a spus că totul ar fi plecat de la partida de skandenberg, între victima și o ruda a sărbătoritului.

Sincere condoleanțe familiei și prietenilor dragi!


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter