Actualitate

Mărturia unei victime de la accidentul din Bună Ziua: „Unii ne filmau, în timp ce noi sufeream”

Una dintre victimele accidentului din Bună Ziua a povestit momentele de agonie prin care a trecut până la sosirea SMURD-ului: „Gestul inuman de a scoate telefoanele și de a filma mi-a lăsat un gust amar”.

 

 


Una dintre victimele accidentului din Bună Ziua când două fete au fost lovite din plin pe trecerea de pietoni a făcut o postare pe Facebook în care a explicat prin ce a trecut până au sosit echipajele medicale.

 


Fata a povestit cum ea și cu prietena sa stăteau întinse pe jos și plângeau de durere, iar oamenii din jur au ales să filmeze și să facă poze, în loc să ofere o mână de ajutor. Acest lucru șocant l-a povestit victima într-o postare pe grupul Info Trafic jud. Cluj. De asemenea, victima a ținut să mulțumească oamenilor care au avut spirit civic și le-au sărit în ajutor în secunda doi.

„Bună seara, sunt una dintre victimele accidentului de astăzi din Bună Ziua și aleg să vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aș putea spune. Fiecare om este om și când este pe jos lovit de mașină și când stă la trecere și privește această scenă care nu este ușor de uitat. Faptul că o parte dintre persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonie de-a lungul trotuarului în loc să spună o rugăciune pentru mine și prietena mea care așteptam în durere SMURD-ul, o mulțumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru sau pur și simplu să își vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-și scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu bliț, să facă fel și fel de live-uri, toate aceste lucruri mi-au lăsat un gust amar. Totuși, nici gestul domnilor și a doamnelor care au sărit în a doua secundă pentru a ne ajuta, să ne înveselească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le mulțumesc din sufelt angajaților de la LIDL și de la famacie care au făcut tot posibilul pentru a ne ajuta, chiar și gestul de a ne oferi telefonul pentru a ne anunța părinții de cele întâmplate. Vă salut de la urgențe, aveți grijă când treceți regulamentar…toate cele bune!”, a scris pe Facebook una dintre fetele lovite.


Cele două fete au fost transportate imediat la spital. În urma verificărilor, șoferul nu a fost atent la semafor și a trecut pe culoarea roșie, moment în care cele două tinere, de 15 și 16 ani au traversat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

CITEȘTE ȘI:


VIDEO. Momentul ACCIDENTULUI din Bună Ziua, surprins de o cameră video. Două tinere, lovite în plin pe trecerea de pietoni

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter