Actualitate

Trafic infernal în Grigorescu! Clujenii, revoltați pe floreșteni: „Nu mai avem loc de ei!”

Mai mulți locuitori din cartierul clujean Grigorescu sunt nemulțumiți de traficul creat în zonă dimineața și seara. Aceștia dau vina pe floreștenii care se deplasează zilnic la locul de muncă.

 

 


Un locuitor din cartierul clujean Grigorescu a surprins printr-o fotografie traficul creat zilnic în zonă atât dimineața, cât și seara, de către cei care locuiesc în Florești și se deplasează spre locul de muncă. Acesta susține că „așa-zisa centură nu a fost facută pentru a ușura viața clujenilor, ci pentru cei din Florești care vând la preț de Cluj”.

 


„Flux de mașini zilnic (cca 2,5 h/zi seara, idem dimineața) care merg spre Florești, spre așa-zisa centură, care a fost facută nu pentru a vă ușura vouă viața, ci pentru cei care construiesc în Florești (taxe și impozite mai mici), dar vând la preț de Cluj. Sunt întregi pasaje pe această rută în care, dacă ai o mașină mai voluminoasă și ai noroc să întâlnești un camion... Să vedeți scandal când are să fie dealul plin de blocuri și căi de acces din părți”, a scris locuitorul din Grigorescu pe un grup de Info Trafic de pe Facebook.

Și alți oameni din cartier au răspuns postării, arătându-și nemulțumirea față de acest aspect, prin comentarii precum „Nu am loc să trec", „Nu mai am unde să îmi scot copiii la joacă", „Au distrus capătul de cartier” sau  „#StațiAcasaFloresteni”.


Sursă foto și text: Facebook/ Grup INFO TRAFIC CLUJ

CITEȘTE ȘI


Floreștenii, revoltați pe cei care aruncă gunoaie în pădure:„Merg cu sacul de 120 de L ca să adun gunoaiele aruncate de alții”

Ultimele Stiri
abonare newsletter