Actualitate

Tânăr de 32 de ani, căutat de POLIȚIȘTII clujeni după ce a amenințat că se OMOARĂ! Zeci de echipaje sunt pe urmele lui

Un tânăr de 32 de ani din Cluj este căutat de polițiști după ce a amenințat că se va sinucide în această seară.

 

UPDATE: Bărbatul a fost găsit.

„În acest moment, tânărul de 30 de ani a fost depistat pe raza municipiului Cluj-Napoca.


Acesta fiind condus la sediul Poliției municipiului Cluj-Napoca în vederea stabilirii situației de fapt”, a transmis IPJ Cluj.

 


Bărbatul i-a transmis fostei iubite că vrea să se sinucidă, iar ea speriată a făcut sesizarea către poliție. Zeci de mașini de poliției și jandarmi, împreună cu voluntarii CERT încearcă să îl găsească pe tânăr înainte de o posibilă tragedie.

Polițiștii îl caută în zona Coloniei Sopor. Bărbatul se deplasează cu autoturism și amenință că se va sinucide.


Oamenii care văd un autoturism marca Mazda 2018 Neagră condus haotic în zona menționată mai sus sunt rugați să sune la 112 și să ofere informații.

„La data de 14 martie a.c., în jurul orei  18.30, o tânără a sesizat Poliția municipiului Cluj-Napoca cu privire la faptul că prietenul său, un tânăr în vârstă de 30 de ani, din municipiul Cluj-Napoca ar fi anunțat-o că intenționează să se sinucidă.


În urma sesizării, a fost constituită o echipă operativă formată din polițiști din cadrul Poliției  municipiului Cluj-Napoca, Serviciului de Investigații Criminale Cluj, jandarmi, dar și voluntari CERT Transilvania, fiind efectuate  verificări și căutări în vederea localizării și depistării tânărului”, a transmis IPJ Cluj.

Revenim cu detalii!


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter