Actualitate

Tribunalul Cluj a decis! Celebra filmare cu Marica va fi ȘTEARSĂ de pe internet

Filmulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean va fi șters de pe toate site-urile de socializare, a decis Tribunalul Cluj.

 

 


Fimulețul cu Ciprian Marica și Ana Muntean de la Grand Hotel Italia va dispărea de pe internet, a decis Tribunalul Cluj. Avocatele Luiza Budușan și Mihaela Cristea, care o reprezintă pe Ana Muntean au divedit că filmulețul încălca dreptul al protecția vieții private, transmite clujust.ro.

 


„Dispune, de urgenţă şi fără trecerea unui termen (…) înlăturarea provizorie din mediul online (..) până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca  (…) a articolelor si a postărilor în întregimea lor, precum si a comentariilor la acestea, în care apar detalii legate de viata privată/intimă a reclamantei. (…)

Interzicerea provizorie a încălcării dreptului fundamental al reclamantei la viata privată prin interzicerea pârâtilor să mai publice, în mediul online sau în scris, în întregime sau parțial, a înregistrării video la care s-a făcut referire, în care reclamanta este prezentată în ipostaze legate de viața sa privată/intimă, precum și a oricărei alte imagini cu reclamanta, preluată de pe acest video, sau să le difuzeze în cadrul unor emisiuni TV sau alte canale media, până la solutionarea definitivă a dosarului de fond aflat pe rolul Judecătoriei Cluj-Napoca”, se arată în minuta decizie.


Prin urmare, după mai bine de un an de zile de la publicarea filmulețului în spațiul public s-a pronunțat soluția cerută de avocații Budusan Luiza si Mihaela Cristea din cadrul Budusan si Asociatii.

„Decizia este una remarcabila  care aliniaza  solutiile instantelor romanesti la practica CEDO care in mod constant acorda  prioritate protectiei vietii private admisa ca fiind  o limitare justificata   a libertatii de exprimare a presei.”, spune Luiza Budușan, potrivit sursei citate.


Acesta a prezentat jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) relevantă în cazuă.

Citește articolul intergral pe clujust.ro


CITEȘTE ȘI:

Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta”

Ultimele Stiri
abonare newsletter