Actualitate

Surprize pregătite de Târgul All Xtreme – Cluj-Napoca

<p><img src="documente/stories/10_octombrie/28_ziua/afis%20all%20xtreme.jpg" border="0" style="float: right; border: 0pt none; margin: 2px 5px;" />Mai sunt câteva zile până la deschiderea Târgului All Xtreme, singurul târg de echipamente sportive și destinații de iarnă, iar organizatorii pregătesc surprize pentru cei care vor călca pragul Târgului.</p>

 

Au mai rămas câteva zile până la deschiderea Târgului All Xtreme ce va avea loc la Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, în sala Transilvania.

Pe lângă expoziția de echipamente sportive și diversele accesorii de iarnă, pasionații acestor sporturi vor avea plăcerea de a urmări o proiecție de film și poze despre alpinism, ce înseamnă acest sport și cum poate el să îți influențeze viața. Această proiecție va fi susținută de cei trei clujeni care s-au întors nu demult din expediția de pe Himalaya. Astfel, Vlad Căpușan, Lea Urs și Joco Biro vor prezenta publicului interesat ce a însemnat pentru ei această experiență și cum este văzută lumea de la 6000 m înălțime.

Proiecția va avea loc în data de 19 noiembrie, de la ora 17:00, în sala Transilvania, iar intrarea va fi liberă.

Ca o completare pentru toți cei care vor să afle mai multe despre acest sport, duminică, 20 noiembrie, începând cu ora 13:00, în cadrul aceluiași eveniment, va avea loc seminarul “Sistemele moderne de salvare din avalanșă” susținut de Marian Anghel.

De asemenea, organizatorii în parteneriat cu participanții darnici, vor premia vizitatorii activi. Tot ce trebuie să facă este să ajungă la Casa de Cultură a Studenților, în perioada 18-20 noiembrie, să completeze talonul primit la intrare și să îl depună în urna de la fața locului. Orele de vizitare sunt 10:00 – 19:00, iar intrarea este liberă!

Dintre expozanți amintim: Sport Intercom – brandul Head, Sports Games – brandul Fischer, Dominorum, Rucksack, Dockyard, Wellensteyn, Toptools, Armada Skis, Gil Mobile,Clujana, Aeroportul Internațional Cluj și Hotel Onix.

All Xtreme este un eveniment organizat de Monitorul de Cluj în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca!

Ultimele Stiri
abonare newsletter