Actualitate

O altă hoață „lovește” în centrul Clujului! A încercat să fure din ghiozdanul unei femei

O altă hoață a fost prinsă de o clujeancă în timp ce voia să îi fure geanta, pe o stradă intens circulată din centrul orașului. Nicio persoană nu a intervenit.

 

 


O femeie din Cluj-Napoca trage un semnal de alarmă cu privire la o altă hoață care acționează în Cluj-Napoca, cea din urmă încercând să îi fure bunurile personale, deși se afla în centrul orașului, pe o stradă intens circulată.

 


„Azi, în jurul orei 17, am trecut pe jos în drum spre Mărăști, în față la Sora și am simțit că cineva îmi umblă pe la spate. Era o tipă mai scundă de înălțime, de etnie rromă, care mi-a deschis ghiozdanul. Era circulație pe stradă, trecea lume pe lângă mine, dar nu mi-a zis nimeni să am grijă. Am luat-o la întrebări pe respectiva, dar mi-a zis că ea nu a luat nimic. Norocul meu a fost că m-am întors la timp și nu a apucat să-mi ia nimic. Nu mi-a venit să cred că ziua, pe o arteră principală a Clujului a îndrăznit să fure”, a relatat femeia pentru monitorulcj.ro.

Cititoarea a transmis și câteva poze pe care ar fi reușit să i le facă tinerei hoațe, în momentul în care aceasta a încercat să săvârșească fapta.


Reamintim că în ultima perioadă, mai multe hoațe au fost surprinse în Cluj-Napoca încercând să fure, inclusiv dintr-un magazin din cartierul Mărăști, însă acestea ar fi minore, motiv pentru care nu pot fi sancționate de lege.

CITEȘTE ȘI


Tupeu fără limite! Studentă TÂRÂTĂ PE JOS de una dintre minorele care scandalizează Clujul

 

abonare newsletter