Actualitate

Horoscop 21 februarie 2021. Gemenii au parte de conflicte în viața de cuplu

Horoscop 21 februarie 2021. Gemenii au parte de conflicte cu partenerul de viață.

 

Horoscop 21 februarie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele pentru ziua de duminică 21 februarie, 2021.


Zodia Berbec previziune astre

Cei din zodia Berbec vor primi sfaturi prețioase de la o persoană dragă. O datorie îi lasă pe berbeci cu un gol în cont, dar pe de altă parte, lucrurile vor merge bine pe plan profesionial.

 Taur


Primești o ofertă de lucru extrem de avantajoasă. Situația financiară nu este prea bună, dar nativii Taur se bucură de o schimbare. În a doua

 Gemeni


O discuție aprinsă va agita spiritele în viața ta. Te cerți cu o persoană dragă și ar fi bine să renunțati la orgoliu pentru ca lucrurile să meargă mai bine. În partea a doua a zilei vei plasa o comandă pe internet și încerci să cauți metode prin care să te dezvolți pe plan profesional.

 Rac


Nu este momentul unei schimbări, mai ales dacă este vorba doar de partea materială. Sfaturile celor din jur mai mult îl vor nedumerii pe nativul Rac, cu toate că intenția era de a-l ajuta. Dacă în prima parte a zilei munca îi va pune bețe în roate, spre seară o vizită îi va aduce zâmbetul pe buze, în ciuda problemelor.

 Leu


Un obiect pierdut îl va aduce într-o stare de panică pe nativul din zodia Leu, iar achiziționarea altuia va fi destul de complicată, întrucât costurile sunt mari. În a doua parte a zilei se va autoinvita la o petrecere din cercul de prieteni, dar prezența sa nu va deranja pe nimeni.

 Horoscop 21 februarie 2021. Fecioară

Timpul şi așteptarea nu sunt cei mai buni prieteni ai nativului Fecioară, astfel că nu va aștepta ca informația dorită să întârzie, ci va prelua inițiativa, se va informa pe cont propriu, va suna, iar în final va afla ceea ce îşi dorește.

 Balanță

Se recomandă ca nativul din Balanță să evite discuțiile în contradictoriu. Chiar dacă se simte marginalizat de către cei din jur, trebuie să încerce să nu facă un război din acest subiect. În a doua parte a zilei vor avea loc realizări importante: fie că va întâlni o persoană cu care să rezoneze, fie o veche cunoștință, vor avea loc progrese în planul profesional, iar membrii familiei îl vor surprinde plăcut.

Horscop 21 februarie 2021 Scorpion

Timpul pentru pasiunile nativului Scorpion este din ce în ce mai puțin, iar acest aspect îl va determina să facă o schimbare în acest sens. Treburile casnice nu vor mai fi prioritare, dar nici nu le va neglija, chiar dacă va apela la ajutorul partenerului de viață. Spre seară nativul Scorpion vizitează o rudă cu care nu a avut timp să stea la povești, iar astăzi va profita de timpul liber.

 Săgetător

În prima parte a zilei nativul Săgetător se ocupă de cumpărături, va profita de anumite reduceri pentru a achiziționa unele lucruri de care are nevoie. Pregătirile pentru primirea unor musafiri vor aduce agitație în întreaga sa familie.

 Capricorn

Schimbările au loc încă de dimineață pentru nativul Capricorn. Fără tabieturi azi, căci va începe ziua prin mișcare, exerciții fizice, spre surprinderea partenerului de viață. Drept răsplată pentru ajutor poate primi o sumă de bani însemnată însă acești bani vor fi cheltuiți pe cadouri pentru membrii familiei, chiar dacă unele facturi au rămas neplătite.

 Vărsător

O veste va aduce agitație și neliniște în sufletul nativului Vărsător. Astăzi are loc un eveniment important, așadar pregătirile sunt pe măsură. Deși nu este momentul oportun, nativul Vărsător se va impune exprimându-și opinia vizavi de acțiunile celor din jur.

 Pești

Simțul umorului poate aduce aproape persoanele care nu au prea multe lucruri în comun, iar nativul Pești va simți acest lucru încă de dimineață. O discuție în contradictoriu purtată cu un membru al familiei ar putea fi o lecție pentru nativul din Pești, chiar dacă îi va cauza o neplăcere.

Ultimele Stiri
abonare newsletter