Actualitate

Mai multe localități din Cluj au ieșit din zona ROȘIE! Se deschid restaurantele și cafenelele în interior

Restaurantele, cafenelele și alte instituții de cultură se deschid la interior în mai multe localități din județul Cluj, deoarece rata de incidență înregistrată în ultimele 14 zile este sub 3 la mie.

 

 


Se dechid restaurantele și cafenelele în mai multe localități din județul Cluj.  Acestea au ieșit din „zona roșie”, iar autoritățile au decis ridicarea unor restricții, potrivit unor surse monitorulcj.ro.

 


Localitățile care au înregistrat o rata de incidență sub 3 la mia de louitori sunt: municipiul Turda, comuna Buza, comuna Căianu, comuna Dăbâca, comuna Mihai-Viteazu, comuna Țaga, comuna Unguraș.

Restaurantele, cafenelele și sălile de joc  se deschid în interior cu o capacitate de 30% din spațiu în intervalul orar 06:00-23:00. De asemenea ewste permisă organizarea evenimentelor culturale în aer liber, dar cu respectarea măsurilor sanitare: distanțare de doi metri, masca obligatorie, dezinfectarea frecventă a mâinilor.


În continuare barurile și cluburile rămân închise, iar circulația pe timp de noapte este interzisă, mai exact în intervalul orar 23:00-05:00.

CITEȘTE ȘI:


9 localități din Cluj, în scenariul ROȘU. Vezi rata de infectare pentru fiecare localitate din județ

abonare newsletter