Actualitate

INCREDIBIL! Bebeluș, în vârstă de cinci zile, părăsit pe scara blocului, pe un GER NĂPRASNIC!

Un bebeluș în vârstă de cinci zile a fost părăsit pe scara blocului. Afară era un ger năprasnic.

 

 


 

O femeie a găsit un bebeluș în vârstă de cinci zile părăsit pe scara blocului, în timp ce afară era un ger năprasnic, scrie stirilekanald.ro.


 

Polițiștii din Vâlcea au demarat o anchetă, în cazul bebelușului părăsit. Fetița abandonată în scara de bloc a fost transportată de urgență la  spital, dar în prezent starea nou-născutului e bună.


Bebeluș în vârstă de 5 zile, abandonat în scara de bloc într-un scaun auto

Când au ajuns la fața locului, polițiștii au găsit un bebeluș într-un scaun auto, abandonat în scara unui bloc.

„La data de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La faţa locului a fost solicitată si intervenţia unui echipaj de la ambulanță nou-născutul fiind transportat la o unitate spitalicească”, a transmis IPJ Vâlcea.


După ce au găsit un nou-născut părăsit în scara blocului, polițiștii au început cercetările pentru infracțiuni de rele tratamente aplicate unui minor.

Autoritățile o caută pe mama beblușului pentru clarificarea situației.

Ultimele Stiri
abonare newsletter