Actualitate

O mașină a ars ca o torță în cartierul Grigorescu. VIDEO

O mașină a ars ca o torță în cartierul Grigorescu și a oferit un adevărat spectacol pentru oamenii care se aflau acolo.

 

 


Un taximetru a luat foc pe o stradă din cartierul Grigorescu din Cluj-Napoca, miercuri seară. Oamenii au filmat momentul și au postat imaginile pe site-urile de socializare.


 

Mașina cuprinsă de flăcări a fost un adevărat spectacol pentru clujenii din zonă, iar omul care a postat imaginile pe grupul Info Trafic jud.Cluj a dat de înțeles că șoferul nu a avut grijă: Dacă pe proprietarul care era la păcănele nu l-a interesat că maşina claxonează degeaba singură în faţa localului, nu văd care e problema”.


"Două autospeciale au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge flăcările care au cuprins un autoturism, parcat pe strada Eremia Grigorescu din municipiul Cluj-Napoca.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost realizată de către trecători și a fost înregistrată în jurul orei 22.20.


În momentul sosirii la fața locului, focul se manifesta la compartimentul motor cu degajare foarte mare de fum, astfel încât treaficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de circulație.

Stingerea incendiului a fost realizată în cca 10 minute, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit.


Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoturismulu”, a transmis ISU Cluj.

Imaginile au pornit tot felul de reacții în mediul online, iar mulți dintre clujeni au criticat lipsa spiritului civic care a venit din partea oamenilor care au filmat și nu s-au implicat în stingerea incendiului până la sosirea pompierilor.

Într-o versiune anterioară a acestui articol, era menționat eronat cartierul Gheorgheni, în fapt fiind vorba despre cartierul Grigorescu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter