Actualitate

Amenzi de 3.000 de lei pentru două localuri din VIVO. Terasele funcționau ilegal

Polițiștii din Cluj au dat amenzi de 3.000 de lei la două terase din mall-ul VIVO. Cele două localuri nu respectau măsurile anti-COVID și își desfășurau activitatea la interior.

 

 


 

Polițiștii au făcut o razie în mai multe zone din oraș pentru a vedea dacă se respect măsurile anti-COVID, duminică, pe 7 februarie. Autoritățile au descoperit două terase care funcționau ilegal. Se aflau aproximativ 30 de persoane, iar polițiștii au amendat patronii pentru că își desfășurau activitatea într-un spațiu închis.


 

Chiar dacă municipiul Cluj-Napoca a ieșit din scenariul roșu, restaurantele se deschid la interior cu o capacitate de 30% din spațiu, începând de astăzi, 9 februarie.


„Au fost identificați 2 operatori economici care nu respectau măsura suspendării activității, desfășurându-și activitatea în spațiu închis, format din trei pereți de sticlă și un perete din alt material. Fiecare societate a fost sancționată cu amenda în valoare de 3000 de lei, în conformitate cu Legea 55/2020. Pe cele 2 terase se aflau 25 de persoane respectiv 30 de persoane – cu aproximatie. Reprezentanților localurilor li s-a solicitat demontarea a doi pereți pentru a-și putea continua activitatea în mod legal, aceștia conformându-se”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Cluj-Napoca iese din SCENARIUL ROȘU! Se deschid restaurantele și sălile de jocuri. Elevii din clasele a VIII-a și a XII-a se întorc la școală

abonare newsletter