Actualitate

ACCIDENT cu trei mașini implicate, într-o localitate din Cluj! CINCI victime, printre care un COPIL de 5 ani

Un accident cu trei mașini implicate a avut loc într-o localitate din județul Cluj, soldat cu cinci victime. Printre victime se afla și o minoră ăn vârstă de 5 ani.

 

 


Un accident rutier a avut loc în localitatea Corpadea din Cluj, în care trei mașini au fost implicate. O șoferiță a intrat pe contrasens pe DN 16.

 


Femeia a intrat într-o mașină condusă de un bărbat de 34 de ani, iar șoferul din spatele său a părăsit drumul pentru a evita impactul:

„Accident rutier cu 3 auto implicate în localitatea Corpadea. O conducătoare auto de 25 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe DN16, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani.


Pentru a evita impactul, conducatorul autoturismului  care se deplasa in spatele celui condus de tânără, un bărbat de 45 de ani, din comuna Cămărașu, a părăsit partea carosabilă pe partea dreptă a sensului de mers.

În urma evenimentului, cei 5 ocupanti ai autoturismului condus de barbatul de 34 ani, printre care și o minoră în varsta de 5 ani,  au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării ingrijirilor medicale de specialitate. Cei trei conducatori au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter