Actualitate

La un pas de tragedie! Șoferul a scăpat ca prin minune. VIDEO

La un pas de tragedie! Un șofer a făcut o depășire neregulamentară și a intrat pe contrasens, fără a se asigura dacă vine o mașină.

 

 


Un șofer a fost la un pas de tragedie. El a făcut o depășire neregulamentară și nu s-a asigurat dacă vine o mașină de pe contrasens. Norocul său a fost că, celălalt șofer s-a oprit la timp.

 


Imaginile cu șoferul neatent au apărut în spațiul public, iar poliția s-a autosesizat. Bărbatul a fost identificat, iar acum autoritățile vor stabili sancțiunea pe care o va primi.

„Urmare a imaginilor apărute în spațiul public surprinzând conducătorul unei autoutilitare care efectuează o depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Cluj s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că evenimentul a avut loc pe DN17D, în județul Bistița-Năsăud.  Conducătorul auto a fost identificat, iar datele acestuia au fost transmise Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter