Actualitate

Vântul face ravagii în Cluj. Copaci doborâți pe Bună Ziua, acoperiș desprins pe Clinicilor. Intervin pompierii

Pompierii intervin pe strada Bună Ziua din Cluj-Napoca, unde mai mulți copaci sunt căzuți pe carosabil. De asemenea, au fost solicitați pe strada Clinicilor.

 

 


Pompierii clujeni se află pe strada Bună Ziua, unde mai mulți copaci au căzut pe carosabil. De asemenea, pe strada Clinicilor, bucăți dintr-un acoperiș au fost luate de vânt.

 


„Solicitare degajare elemente de acoperis pe str. Clinicilor din mun. Cluj-Napoca”, au transmis aceștia pe Twitter.

„Copaci căzuți pe carosabil pe str. Buna Ziua din mun. Cluj-Napoca”, au mai scris reprezentanții ISU pe Twitter.


Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj a declarat pentru Monitorulcj.ro că pompierii au fost solicitați pentru trei evenimente izolate, cauzate de vântul puternic. 

„Pompierii clujeni au răspuns concomitent, în această după-amiază, la trei solicitări pentru înlăturarea efectelor vântului intens, în trei locații diferite din municipiul Cluj-Napoca. Astfel, au fost înlăturați de pe carosabilul străzii Bună Ziua doi arbori care au fost smulși de vântul intens din rădăcină, a fost înlăturat un element de protecție, care nu mai reprezenta stabilitate, desprins de pe un bloc de locuințe de pe strada Gârbău și au asigurat tabla unui acoperiș de pe strada Clinicilor din municipiul Cluj-Napoca”, a transmis acesta.


Din fericire, în urma incidentelor nu au fost cauzate pagube materiale și nici nu au existat persoane rănite. 

CITEȘTE ȘI


Vremea la Cluj: Cod galben de vânt puternic

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter