Actualitate

Accident în lanț, produs de un clujean de 73 ani! Mașini distruse și 800 litri de carburant, scurși pe carosabil

Un clujean în vârstă de 73 de ani a pornit un accident în lanț, fiindcă nu s-a oprit când avea indicatorul „stop” în față. Au fost implicate două mașini, un tir și cinci persoane.

 

 


Un accident grav a avut loc în localitatea Salva, Bistrița-Năsăud, după ce un cujean de 73 de ani nu a acordat prioritate într-o intersecție, cu toate că avea indicatorul stop în față.

 


Bărbatul a lovit o mașină care circula conform legii, care a ricoșat într-un camion, aflat la marginea drumului.

O cantitate de aproximativ 800 de litri de motorină s-a scurs pe DN 17C, din rezervorul tirului implicat în accidentul rutier pe raza localităţii Salva, circulaţia fiind întreruptă pentru circa 40 de minute, potrivit datelor comunicate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, Marius Rus.


„În urma impactului, rezervorul autotrenului s-a fisurat, aproximativ 800 de litri de motorină au ajuns pe partea carosabilă, pe o distanţă de circa 100 de metri. Pompierii militari au luat imediat măsurile de apărare împotriva incendiilor, pentru împiedicarea producerii unei deflagraţii şi, împreună cu reprezentanţii de la Drumuri Naţionale, au procedat la curăţarea carosabilului, în vederea reluării circulaţiei în condiţii normale”, a transmis Rus.

Cele cinci persoane implicate au fost evaluate din punct de vedere medical şi au refuzat transportul la spital.


Clujeanul a picat vinovat, așa că a primit amendă și i s-a reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter