Actualitate

Localurile care nu respectă restricțiile, ÎNCHISE pe o perioadă determinată. Premier: „Amenzile nu au niciun efect”

Gata cu petrecerile private în pandemie. Localurile care nu respectă restricțiile și măsurile de protecție împotriva COVID-19 vor fi închise pe o perioadă determinată.


 

Premierul României, Florin Cîțu, a declarat după ședința de Guvern că activitatea localurilor care nu respectă restricțiile va fi suspendată pe o perioadă determinată.


 

Decizia a fost luată din cauza petrecerilor private care au fost organizate în secret, în pandemie, dar mai ales a pentru că mai  multe restaurante și cluburi „au uitat” de măsurile de protecție, după ce restricțiile din Capitală s-au relaxat.


Totodată, premierul a spus că amenzile sunt în zadar, în această situație:

„Decizia este pentru suspendare pe o perioada determinata a operatorilor economici care nu respecta condițiile implementate în pandemie. Chiar dacă unele restricții au rămas în vigoare, foarte mulți operatori economici nu respectă regulile. (...) Am văzut că acele amenzi pe care le dăm nu au niciun efect pentru că nu sunt respectate regulile. Trebuie să schimbăm puţin regulile jocului şi trebuie să venim cu această modificare”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter