Actualitate

În „orașul de cinci stele” gropile nu sunt semnalizate! O groapă foarte mare este chiar în mijlocul unei străzi din oraș.

O groapă foarte mare nu este semnalizată pe strada Răsăritului din Cluj-Napoca. Clujenii s-au plâns de acest lucru pe un grup de pe site-urile de socializare.

 

 


Un clujean a făcut o postare pe un grup de Info Trafic de pe Facebook, în care a spus că a făcut pană la mașină, după ce a intrat într-o groapă care nu era semnalizată.

 


„Aveți grijă pe strada Răsăritului cu Feroviarilor! Este acolo o groapă plantată și nesemnalizată. Poate aveți norocul meu și faceți și voi pană. Domnii de la drumuri lovesc din nou”, a scris clujeanul în postarea de pe Facebbok.

Reacțiile au început să curgă de la șoferii clujeni care nu sunt deloc mulțumiți de aceste aspecte ale orașului Cluj-Napoca, iar mulți dintre ei au spus că nu este prima dată când în „orașul de cinci stele” nu sunt semnalizate gropile de pe străzile principale ale municipiului: „Aseară am trecut pe acolo și nu îmi venea să cred că este o gorapă atât de mare nesemnalizată”, a comentat un clujean la postare.


Altă persoană a spus că ar trebui data în judecată Primăria municipiului pentru astfel de incidente și totodată să se facă seziare pe MyCluj.

CITEȘTE ȘI:


1 an și 6 luni pentru șoferul cu Jaguar care a lovit MORTAL un pieton pe strada Câmpul Pâinii

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter