monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Cum asiguri curățenia la locul de muncă? Sfaturi oferite de o firmă de curățenie din Sectorul 6! (P)

O persoană care lucrează în jur de 8 ore pe zi își petrece 70% din timp la birou

Acestea fiind zise, este important să știi că spațiul de lucru este unul dintre locurile în care dezvoltarea bacteriilor se produce extrem de rapid. Astfel, este esențial să păstrezi locul de muncă un spațiu curat și igienizat.
Dacă vrei să afli cum trebuie să procedezi pentru a asigura curățenia la birou, te afli unde trebuie. Experții Cleanas, o firma curatenie Sector 6, au pregătit câteva sfaturi menite să te ajute să transformi locul de muncă într-un spațiu curat „ca lacrima” și igienizat în profunzime.
Înainte de orice, trebuie menționat faptul că aceasta este mai mult decât o firmă de curățenie din Sector 6. Cleanas activează în orice sector din București, precum și în toate localitățile din județul Ilfov, oferind diverse servicii de curățenie. Cu o experiență de peste 10 ani în domeniu, Cleanas.ro se bucură de recenziile pozitive venite din partea clienților fideli pe care i-a câștigat de-a lungul timpului.
Printre serviciile oferite, această firmă de curățenie din Sector 6 este recunoscută pentru operațiunea de curățenie de birouri, efectuată la standarde înalte și în timp record. Așadar, iată câteva sfaturi utile și trucuri ingenioase, care te vor ajuta să menții curățenia la locul de muncă!

1. Stabilește un program de curățenie alături de angajați


Dacă vrei să păstrezi un birou curat, este esențial să stabilești un program alături de angajații tăi. Acesta nu trebuie să includă sarcini complexe, pentru care este recomandat să apelezi la o firmă de curățenie. În schimb, este important să creezi o rutină zilnică la care toată lumea să participe pe rând.
Cleanas, firmă de curățenie din Sector 6, te sfătuiește să incluzi în lista de sarcini zilnice acțiuni precum aruncarea gunoiului, ștergerea blatului din bucătărie ș.a. Săptămânal, este recomandat să se ude plantele sau să se arunce produsele nefolosite din frigider.

2. Nu neglija podelele


Este important ca planul tău de curățenie să includă curățarea podelelor, acestea fiind locul în care bacteriile se pot dezvolta cu ușurință. Spălarea și aspirarea podelelor are nenumărate avantaje, printre care se numără și îmbunătățirea calității aerului de la birou.

3. Pauza de masă trebuie luată într-un loc anume


Recomandă-le angajaților tăi să consume alimente doar într-o anumită zonă din spațiul de lucru, de preferat în bucătărie. Astfel, va fi foarte ușor să curețe resturile rămase de la pauza de masă.

4. Îmbunătățește calitatea aerului


Acest aspect poate contribui semnificativ la productivitatea de la locul de muncă. Calitatea aerului poate influența curățenia și, conform experților de la firma de curățenie din Sector 6, poate proteja sănătatea angajaților tăi.
Pentru îndeplinirea acestui scop, este esențial să ai plante în birou și să achiziționezi un purificator de aer. De asemenea, nu uita să ștergi praful cu regularitate și să aerisești încăperile zilnic.
Afacerea ta se bucură de succesul pe care ți-l dorești doar dacă investești în curățenia și igienizarea locului de muncă. Dacă vrei să descoperi mai multe sfaturi și trucuri legate de acest aspect, accesează platforma online Cleanas, unde experții în curățenie și dezinfectare te învață tot ce trebuie să știi despre acest subiect!