Actualitate

ACCIDENT GRAV în Dej! O femeie a ajuns la SPITAL cu multiple leziuni după ce a intrat într-un copac

O femeie de 27 de ani este în stare gravă în urma unui accident petrecut între Dej și Viile Dejului.

 

 


O conducătoare auto în vârstă de 27 de ani, din comuna Căianul Mic, județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe strada Șomcutului, din direcția Dej spre Viile Dejului, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a rulat prin șanțul drept, lovind un copac și ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj a intervenit la fața locului, fiind nevoie de mai multe echipaje pentru descarcerarea femeii și a unui copil care se afla în mașină cu ea.


„Două autospeciale un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a răsturnării unui autoturism pe strada Șomcutului din municipiul Dej. Pompierii au găsit autoturismul răsturnat pe partea laterală, în afara părții carosabile, cu o femeie încarcerată în acesta. S-a intervenit pentru stabilizarea autoturismului, descarcerarea și extragerea persoanei din autoturism. Femeia, în vârstă de circa 30 de ani, a fost preluată de un echipaj SAJ pentru a fi transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, împreună cu un minor, care se afla în autoturism în momentul producerii evenimentului. Femeia era conștientă, însă, conform primelor evaluări, a suferit multiple traumatisme.”, transmite ISU Cluj.

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter