Actualitate

Portbagaj plin de mâncare pentru zeci de sărmani care trăiesc într-o cocioabă la Pata Rât

Oamenii inimoși continuă să facă faptă bune și în Ajunul Anului Nou.

 

 


Activistul clujean Szakáts István a relatat o poveste impresionantă de Revelion, în prim plan cu un prieten mărinimos, care s-a hotărât să facă o faptă bună de Anul Nou.

 


„Mi-a scris un prieten azi (joi – n.r.) că i-au rămas ceva bonuri de masă – de cheltuit musai azi – și dacă pot să-i recomand pe cineva care ar avea nevoie de orice în banii ăștia. I-am recomandat”, a relatat activistul, pe pagina de Facebook „Clujul Civic”.

Cum arată mâncare în valoare de peste 2.200 de lei?

Numiți cu inițialele C. și D., prietenii activistului au plecat la cumpărături. Cumpărăturile, în valoare de 2.200 de lei, au umplut portbagajul unei mașini și au fost duse la o familie sărmană de la fosta rampă de gunoi de la Pata Rât.


„Arată impresionant așa, ditai portbagajul plin. Dar, când mă gândesc că în locația aia stau vreo 20 de persoane, 100 lei de căciulă parcă nici nu e așa de mult. Dar, de fapt e foarte mult. C. și D., mulțumesc enorm pentru inimă, solidaritate și implicare”, a încheiat povestea Szakáts.

CITEȘTE ȘI:


Cadouri pentru 87 de copii nevoiași din Cluj! La 5 ani, un băiat și-a donat toți banii din pușculiță pentru fericirea lor. GALERIE FOTO


 

abonare newsletter