Actualitate

Top 10 cele mai citite materiale în anul pandemic. Ce subiecte i-au interesat pe clujeni în 2020?

2020 a fost un an încărcat de evenimente, din păcate majoritatea neplăcute. Apetitul cititorilor monitorulcj.ro nu a scăzut însă nici în anul pandemic.

 

 


Setea de informație în vremurile tulburi i-a îndemnat pe clujeni și pe cititorii monitorulcj.ro să-și aloce timpul și atenția pentru știrile de ultimă oră.

 


Cu siguranță, cuvintele-cheie în 2020 au fost „COVID-19”, „pandemie” și „coronavirus”. Cu toate acestea, interesul cititorilor noștri cuprinde o gamă largă de subiecte, de la autostrăzi și sport, până la timp liber și educație.

Iată care au fost cele mai accesate materiale de pe monitorulcj.ro, în 2020!


Mențiuni onorabile – cele mai citite materiale pe monitorulcj.ro

Nr. 5: FOTO Cetatea Ciorii, un diamant ascuns al Transilvaniei. Moștenirea lăsată în urmă la Stana de marele arhitect Kós Károly încă rezistăpeste 43.400 de afișări

La puțin peste 50 de kilometri de Cluj-Napoca, un mic sătuc din Sălaj păstrează vie memoria unuia dintre cei mai mari arhitecți din istoria Transilvaniei. O destinație ideală de weekend, de care clujenii s-au interesat în număr impresionant!


Nr. 4: VIDEO. Mașină de poliție, condusă haotic pe un drum din județul Clujaproape 48.000 de afișări

Un șofer a postat pe internet imaginile cu o mașină de poliție care se deplasează haotic pe drumurile din județul Cluj.


Nr. 3: STRIGĂTUL DE AJUTOR al unui medic din Cluj: „Am fost SACRIFICAȚI în lupta pentru imagine a conducerii Spitalului Județean”peste 49.400 de afișări

Un medic de la Clinica Medicală 1 a tras un semnal de alarmă cu privire la condițiile în care personalul medical trebuie să gestioneze criza provocată de pandemia de coronavirus.

Nr. 2: Ciprian Marica a rupt tăcerea despre escapada amoroasă de la Cluj: „Nu doresc nimănui să treacă prin asta”peste 55.400 de afișări

Fostul internațional Ciprian Marica a vorbit într-un interviu despre ce s-a întâmplat la Cluj, în 2019, când a fost filmat la un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la Transgaz.

Nr. 1: Autostrada Transilvania are un nou lot deschis circulației de astăzi. Primii kilometri inaugurați în 2020!peste 56.100 de afișări

Din septembrie, șoferii pot circula pe un sector de 5 kilometri din Autostrada Transilvania pe mini-lotul Biharia – Borș.

Top 10 cele mai citite articole pe monitorulcj.ro!

10. Tamaș face lumină în cazul aventurii sale la CFR Cluj:„Mai bine au dat în mine decât să-mi plătească banii la semnătură”peste 62.000 de afișări

Acum la „U” Cluj, fostul internațional Gabi Tamaș a vorbit într-un interviu despre aventura extrem de scurtă de la rivala CFR Cluj.

9. Un clujean revenit din Italia îl face praf pe Boc: „Ruşine domnule Boc! Mori mai repede din cauza bolilor, nu a coronavirusului”peste 70.800 de afișări

La începutul pandemiei, un clujean revenit din Italia era nemulţumit de modul în care a fost tratat de graniţă, dar şi de condiţiile din spitalele clujene, criticându-l pe primarul Emil Boc.

8. Care sunt comunele în care putem pleca din Cluj-Napoca FĂRĂ DECLARAŢIE pe propria răspunderepeste 78.400 de afișări

De la mijlocul lunii mai, românii nu mai aveu nevoie de declaraţie pentru deplasările în localitatea de domiciliu şi zona metropolitană pe perioada stării de alertă. Clujenii voiau să afle unde pot să plece fără declarație.

7. Guvernul pregătește ORDONANȚA MILITARĂ numărul 8!peste 79.000 de afișări

Fostul ministru al Afacerilor Interne, Marcel Vela, anunțase, în cadrul unei ședințe a conducerii PNL, că are în pregătire o nouă Ordonanţă militară.

6. EXCLUSIV. 15 măsuri pe care Guvernul le-ar putea aplica de luni: localități închise, se oprește transportul în comun, carantină obligatorie și munca de acasăpeste 82.000 de afișări

La mijlocul lunii martie, înainte de instaurarea stării de urgență, cititorii erau curioși să afle principalele măsuri ce vor impune munca de la domiciliu în cazurile posibile, închiderea transportului în comun, închiderea mall-urilor şi circulaţia doar cu maşinile proprii.

5. Declarație pe proprie răspundere după 15 mai: când trebuie să o avem la noi și cum se completeazăpeste 99.300 de afișări

Cititorii au dorit să afle totul despre declarația pe proprie răspundere după 15 mai și când trebuia completată.

4. O femeie a omorât un urs după ce a încercat să ajungă la păsările din curtepeste 105.800 de afișări

Un urs a fost omorât de o localnică, după ce ar fi încercat să ajungă la păsările din curte. Autoritățile au deschis o anchetă în acest caz atipic.

3. Structura anului școlar 2020-2021. Elevii vor avea vacanță 3 săptămâni de Crăciunpeste 112.500 de afișări

Elevii au început orele în data de 14 septembrie anul acesta și vor încheia cursurile în data de 18 iunie 2021, potrivit Ministerului Educației și Cercetării. Oare online până la capăt?

2. Declarație pe proprie răspundere: trebuie sau nu completată ora deplasării?peste 137.500 de afișări

Cititorii monitorulcj.ro au dorit să afle cum arată noul formular de declarație pe proprie răspundere și să descarce versiunea actualizată în luna aprilie.

1. Cum au fost întâmpinați în Germania muncitorii români plecați din Clujaproape 160.000 de afișări

Mii de muncitori români au ajuns în Germania în plină stare de urgență, după ce mai multe avioane de tip charter au decolat cu mult scandal de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.

VĂ MULȚUMIM DIN SUFLET PENTRU CĂ NE-AȚI FOST ALĂTURI ȘI ÎN 2020!

Ultimele Stiri
abonare newsletter