Actualitate

ACCIDENT în Turda. O femeie de 84 de ani a fost lovită puternic de o mașină. Bătrâna a fost transportată la spital

O femeie de 84 de ani din Turda a fost lovită puternic de o mașină, ajungând sub autoturism. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 

 


O femeie de 84 de ani din Turda a fost lovită de o mașină pe strada Mihai Viteazul din municipiul Turda. Impactul a fost destul de puternic, femeia rămânând blocată sub mașină. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale și un echipaj SMURD pentru a o scoate pe bătrână de sub mașină. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

 


„Două autospeciale și un echipaj SMURD au fost alertate, în jurul orei 10.20, ca urmare a unui eveniment rutier produs pe strada Mihai Viteazul din municipiul Turda.

Pompierii au acționat pentru a scoate o femeie, în vârstă de aproximativ 84 de ani, de sub o autoutilitară, folosind pernele pneumatice și echipamentele specifice, astfel încât să nu-i fie agravate posibilele leziuni.


Femeia era conștientă și cooperantă, în momentul consultării de către echipajul SMURD, și nu prezenta afecțiuni grave la prima evaluare. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații de specialitate”, a transmis ISU Cluj.

Bărbatul care conducea mașina are 30 de ani și este din Câmpia-Turzii. Tânărul când a vrut să întoarcă mașina, a dat peste femeia de 84 de ani care a traversat neregulamentar. Bărbatul a fost testat cu apartul etilotest, rezultatul fiind negativ.


„Eveniment rutier în municipiul Turda, la intersecția străzilor Mihai Viteazul și Armoniei. Din primele date, un conducător al unei autoutilitare, în timpul efectuării manevrei de mers înapoi, ar fi accidentat o femeie care se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Cluj.

abonare newsletter