Actualitate

Horoscop 19 decembrie 2020. Capricornii au probleme financiare, iar Peștii primesc o veste DEVASTATOARE

Horoscop 19 decembrie 2020. Berbecii au parte de o excursie de vis. Scorpionii trebuie să renunțe la frici și să lase oamenii din jur să se aproprie.

 

 


Horoscop 19 decembrie 2020. Câteva zodii sunt mai încăpățânate astăzi.

 


Horoscop 19 decembrie 2020 Berbec

Zodia Berbec. Berbecilor le stă gândul la vacanță. Sunt pregătiți de excursia mult visată de Crăciun, pe care o vor petrece alături de cei dragi. Berbecii mai au de rezolvat câteva probleme la muncă, pentru a pleca cu gândul limpede la cabană. Mai sunt mici detașii de rezolvat la excursie, dar acet lucru se poate face și pe ultima sută de metrii.

Horoscop 19 decembrie 2020 Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii sunt plini de viață în această perioadă, au ideii nebunești, dar acest lucru nu este unul rău. Câteodată visele mărețe duc spre realitate. Sfatul pentru ei este să meargă pe instinctual lor, care este unul foarte bun. Vor avea multe de câștigat în următoarea perioadă.


Horoscop 19 decembrie 2020 Rac

Zodia Rac. A fost o perioadă destul de grea și aglomerată pentru Raci, doar că acum și-au revenit în forțe. Deși au pierdut puțin contorlul din cauza stresului, acum sunt gata să revină pe poziții. Doar că un lucru este foarte important, iar Racii nu ar trebui să îl uite: să își acorde mai mult timp pentru relaxare. Trebuie să găsească o balanță între cele două.

Horoscop 19 decembrie 2020 Leu

Zodia Leu. Se anunță o nouă aventură pentru Lei. Chiar dacă s-au obișnuit cu rutina de zi cu zi, acum trebuie să își facă bagajele și să fie gata de o nouă aventură plină cu peripeții. Doar că această ocazie vine și cu riscuri, s-ar putea să trebuiască să renunți la niște idealuri formate la job ul actual. Trebuie să te gândești foarte bine înainte să acționezi.


Horoscop 19 decembrie 2020 Fecioară

Zodia Fecioara. Ești foarte ocupat să găsești acel ceva care simți tu că lipsește din viața ta. Fie că vorbim de locul de muncă sau de viața privată. Totul va veni în timp, iar acel ceva își va găsi locul unde trebuie. Trebuie să găsești un echilibru între cele două planuri. O listă cu chestii negative și positive te-ar ajuta. Mare atenție la stress și la sănătate în această perioadă.

Horoscop 19 decembrie 2020 Balanță

Zodia Balanta. Sunt puse pe poziții și simt nevoia de a-și exprima punctul de vedere, mai ales când vine vorba de a căpăta dreptate. Ai grijă! Unii oamenii ar putea înțelege greșit cee ace dorești tu să transmiți. Cei dragi ar putea să va afirme, chiar dacă nu sunt de acord cu cele spuse, doar pentru a nu vă supăra. Dar odată și odată s-ar putea ca aceste lucruri să se întoarcă în potriva ta. Încearcă să găsești cea mai bună modalitate de a transmite informațiile.


Horoscop 19 decembrie 2020 Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionii sunt speriați, și ridică ziduri pentru ca oamenii să nu îi rănească. Este bine că ești precaut, doar că uneori ar fi bine să lăsăm să curgă totul de la sine. Odată cu respingerea ai putea realiza că rămâi singur. Un alt gând care vă dă bătăi de cap este găsirea unui loc perfect de locuit. Vreți să schimbați atmosfera. Foarte bine! Este timpul să începi să cauți un nou apartament, site-urile sunt pline de oferte.

Horoscop 19 decembrie 2020 Săgetător

Zodia Sagetator. Este o perioadă perfecta pentru creativitate. Săgetătorii se simt bine în pielea lor, mult mai liberi și mai relaxați. Este timpul pentru a vă descoperi latura artistică, iar dacă deja v-ați descoperit-o, este timpul ideal pentru a scries au a picta. Săgetătorii au înţeles în sfârşit că nu trebuie să îşi îndrepte atenţia doar spre muncă. Viaţa are multe aspecte plăcute de care trebuie să profitaţi. Bucuriile mici pot crea amintiri demne de povestit.

Horoscop 19 decembrie 2020 Capricorn

Zodia Capricorn. Nu este ziua ideală pentru Capricorn. Buăstarea ta se poate schimba drastic. Astăzi, maim ult ca oricând trebuie să fii atent la bani și la cee ace spui unor oameni. Ai grijă cum îți alegi cuvintele. Nu vrei să creezi divergențe acum înainte de sărbători. Din păcate, chiar și o mică neînțelegere poate provoca o furtună, care va fi extrem de dificil de calmat.

Horoscop 19 decembrie 2020 Vărsător

Zodia Varsator. Nu ești deloc modest și vrei să le arăți tuturor ce ai și de ce ești capabil. Astăzi este ziua ta perfecta pentru a ieși în lumina refelctoarelor. De o perioadă te gândești la multe proiecte și cum să le faci în așa fel încât să reușești tot ce ți-ai propus. Eşti într-o formă de zile mari şi tot ce faci va atrage admiraţia celor din jur.

Horoscop 19 decembrie 2020 Pești

Zodia Pesti. Nu este perioada ta cea mai bună. În ultimul timp te-ai simțit dezamăgit și trist, acest lucru se poate agrava azi, pentru că nu vei primi o veste prea bună. Astrele îți recomandă să ai grijă de tine și să încerci să gândești pozitiv indiferent de situație. Doar tu poți să o scoți la capăt. La finalul zilei, vei vedea că lupta nu a fost în zadar și că există lumină la capătul tunelului.

CITEȘTE ȘI:

Zodii bune la pat. Cum fac sex femeile în funcție de zodia în care s-au născut

 

abonare newsletter