monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Cum să amenajezi casa după principii estetice și funcţionale (P)

Dacă îţi doreşti să schimbi atât înfăţişarea cât şi atmosfera din casă, un designer este persoana ideală pentru a organiza spaţiul din locuință cât mai confortabil şi agreabil.

Designul interior este arta şi ştiinţa decorării interioarelor, având ca scop crearea unui efect plăcut din punct de vedere estetic. O reală provocare a designului interior este să poţi alege cu succes elementele ce vor crea un tot unitar în locuinţa ta. Este foarte posibil să ai nevoie de ajutor la acest capitol, de aceea se recomandă să apelezi la sfaturile unui designer cu experienţă.

Un expert în design interior Cluj este alegerea ideală pentru a concepe şi a materializa un proiect de amenajare a locuinţei tale. Un designer profesionist lucrează după principii estetice şi funcţionale, căutând în permanenţă soluţii pentru optimizarea şi organizarea spaţiului disponibil. La final, acesta creează un stil unitar şi se concentrează pe ultimele retuşuri şi detalii, care vor reda spaţiului o imagine completă.


Alegerea unui stil de design interior adecvat locuinţei tale depinde de mai mulți factori: preferinţe, buget şi modul în care vrei să foloseşti spațiul din casă. Ai libertatea de a alege un design elegant, clasic, vintage, tradiţional sau modern. Poți alege un singur stil pentru întreaga casă sau poți folosi un amestec de stiluri, în funcţie de sugestiile designerului.

Toate aceste provocări vor fi soluţionate cu ajutorul unei firme de design interior Cluj-Napoca. Sfaturilor unor designeri profesioniști îţi vor oferi ocazia de a-ţi transforma casa într-un spaţiu care să denote eleganţă, confort, calitate şi să se potrivească perfect personalităţii tale.


Orice locuinţă are farmecul său, iar designerii de interior cunosc acest lucru mai bine ca oricine. Experienţa şi pasiunea lor sunt adesea concretizate în proiecte valoroase de amenajări interioare, create într-un mod original, respectând cerinţele vizuale al fiecărui client.