monitorulcj.ro Menu
Actualitate

Un nou magazin de produse de carne „ca la mama acasă” se deschide în Bună Ziua (P)

Un întreprinzător din Câmpia Turzii și-a propus să aducă produsele sale „ca la mama acasă” chiar la Cluj-Napoca.

Antreprenorul Vasile Urcan a luat decizia curajoasă de a deschide în cartierul Bună Ziua un magazin de carne proaspătă și de produse tradiționale din carne. Magazinul este situat la capătul străzii Bună Ziua, colț cu strada Măceșului, la numărul 2.

„Vom vinde acolo produse ca la mama acasă, adică realizate doar cu sare și afumate, fără alte ingrediente chimice. Astfel, salamurile vor fi fierte și afumate tradițional cu lemn și rumeguș de fag”, spune Vasile Urcan.


Întreprinzătorul mai declară că, în ciuda faptului că produsele de tip eco sau bio sunt în vogă și, ca atare, cu prețuri mai mari decât produsele obișnuite, ambiția sa este să păstreze prețuri rezonabile, neumflate de tendința actuală de a supraevalua costurile acestui gen de produse alimentare.

„Produsele noastre conțin numai carne naturală de cea mai înaltă calitate”, asigură Vasile Urcan, precizând că firma care operează magazinul – Urcarn SRL – și-a fixat ca scop să privilegieze calitatea pentru clienții săi, cei care „vor să mănânce ceea ce cumpără – carne!”.


Vasile Urcan mai precizează că deține un portofoliu format din peste 100 de sortimente gustoase de cârnați, salamuri, afumături, șunci, crenvurști, mici, crud-uscate și alte asemenea bunătăți, fabricate în carmangeria proprie pe baza unor rețete tradiționale.

Așa că, în ajun de sărbători de iarnă, nu uitați să vă notați în agendă: pe strada Măceșului la numărul 2, în capătul străzii Bună Ziua, găsiți cele necesare pentru masa festivă. Încercați cu încredere!