Actualitate

HOROSCOP 14 decembrie 2020. Balanțele trebuie să asculte sfaturile celor din jur, iar Scorpionii au de făcut alegeri importante

Horoscop 14 decembrie 2020. Peștii sunt deranjați de liniștea din jur, Vărsătorii sunt cu gândul la concediu, iar Săgetătorii sunt foarte dificili azi.

 

 


Horoscop 14 decembrie 2020. Astrologii vin cu veşti bune şi întrevăd surprize frumoase pentru unii nativi ai zodiacului.

 



Horoscop 14 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Berbecului trebuie să îşi pună în ordine planurile pentru viitor. Dacă aveţi pe buze întrebarea cea mare, dacă aveţi siguranţa că persoana iubită este cea potrivită pentru a îmbătrâni împreună, iar familia aşteaptă cu nerăbdare momentul special, ce mai aveţi de aşteptat? Luaţi-vă inima în dinţi, dragostea trebuie să vorbească în numele vostru.

Horoscop 14 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Nativii Taur s-ar putea îmbogăţi în viitorul apropiat. Cineva din familie care vă iubeşte foarte mult v-ar putea lăsa moştenire o proprietate valoroasă pentru a o folosi. Dacă aveaţi în gând un plan de afaceri, acum puteţi face primii paşi. Fiţi însă atenţi, cereţi sfaturi şi nu vă lăcomiţi.


Horoscop 14 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Cei aflaţi sub semnul Gemenilor plutesc pe un nor al iubirii şi tare greu le este celor din jur să-i aducă cu picioarele pe pământ. Lăsaţi dragostea să vă învăluie, dar nu vă pierdeţi cu firea, altfel s-ar putea să vă treziţi la un moment dat şi să observaţi că totul a fost doar o iluzie. Fiţi inteligenţi, acţionaţi aşa cum trebuie, fără impulsivitate. 

Horoscop 14 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Dragi Raci, s-ar putea să aveţi nevoie de câteva zile de concediu. Se apropie sărbătorile, ar fi momentul perfect să petreceţi ceva timp în compania celor dragi. Dacă în ultima vreme aţi depus extrem de mult efort în sfera afacerilor, oboseala îşi va spune cuvântul. Relaxaţi-vă, bucuraţi-vă de linişte şi de atmosfera caldă a Crăciunului.


Horoscop 14 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Astăzi aveţi mari şanse să conduceţi ostilităţile, indiferent că vorbim despre locul de muncă sau despre viaţa în familie. Sunt responsabilităţi mari, însă vă veţi descurca de minune, în special graţie farmecului personal şi al obiectivităţii de care daţi dovadă. Rolul de lider oferă numeroase avantaje. Ideal ar fi să nu le reţineţi pe toate ci să îi lăsaţi şi pe ceilalţi să se bucure de ele.

Horoscop 14 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Înainte de a începe orice proiect, stabiliţi mai degrabă un plan de atac. Nu veţi ajunge nicăieri dacă nu ordonaţi ideile pe foaie înainte de a le pune în practică. Nu trebuie să vă pierdeţi în detalii pentru că totul este contracronometru şi cu cât duceţi mai repede acţiunea la bun sfârşit, cu atât succesul va fi mai răsunător. Calmul şi organizarea sunt secretele succesului.


Horoscop 14 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Balanţele au nevoie, astăzi, să asculte de sfaturile primite în special de la persoane mai în vârstă. Chiar dacă unele idei pot părea înspăimântătoare, la prima vedere, trebuie să reţineţi că totul este spre binele vostru. Uneori aveţi nevoie de susţinere pentru a lua o decizie radicală, iar rudele şi apropiaţii vă vor susţine astăzi mai mult decât oricând, fără a cere ceva în schimb.

Horoscop 14 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Nativii Scorpion au de făcut, astăzi, mai multe alegeri. Nu trebuie să pierdeţi timpul gândindu-vă prea mult la cum or să vă influenţeze viaţa aceste alegeri. Asiguraţi-vă că nu există riscul producerii unei adevărate drame şi, în rest, mergeţi înainte cu curaj pentru că aveţi abilităţile necesare de a trece cu bine peste orice obstacol care vă iese astăzi în faţă.

Horoscop 14 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Sunteți dificili azi, l-ați luat pe “nu” în brațe și nimeni nu se mai poate înțelege cu voi. Poate ar trebui să vă schimbați atitudinea înainte de a fi prea târziu. Nimeni nu agreează morocănoșii, mai ales în această perioadă. Din punct de vedere financiar stați foarte bine. Ați fost cumpătați în ultimele luni, iar acum profitați și vă răsfățați. Să nu uitați de cei apropiați.

Horoscop 14 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Soarele îți zâmbește, la fel și norocul. Nativii acestei zodii au o zi perfecta. Sunteți foarte generoși în această perioadă și emanați multă energie pozitivă. Colegii roiesc în jurul vostru, atrași de buna dispoziție. Poate că este magia perioadei sărbătorilor de iarnă sau o veste extraordinară, cert este că nimic nu vă poate strica ziua.

Horoscop 14 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Se pare că gândul la concediu și la sărbătorile de Crăciun nu vă mai permit să vă concentrați și la locul de muncă, unde sarcinile se adună pentru că le-ați tot amânat. Iresponsabilitatea nu este o trăsătură de caracter pe care șefii să o caute la angajați, așa că multă atenție. O problemă de sănătate vă sâcâie de ceva timp încoace, poate ar fi bine să cereți și o a doua părere, să vă lămuriți despre ce este vorba și cât de serios este diagnosticul.

Horoscop 14 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Peștii au o zi liniștită, prea liniștită pentru gustul lor, dar în această perioadă nimeni nu-și dorește să se agite, nici măcar la job. Profitați de aceste momente de relaxare, vă mai trageți și voi sufletul și vă reîncărcați cu energie. Devotamentul și etica de muncă vă vor fi răsplătite de către șefi, așa că așteptați-vă la o primă generoasă și la multe laude publice.

 

 

 

 

abonare newsletter