Actualitate

Bărbat din Huedin urmărit național, prins de polițiști! Cei care-l ascundeau, amendați pentru că încercau să împiedice arestarea

Un bărbat din Huedin, în vârstă de 54 de ani, care a dat în urmărire națională a fost depistat de polițiști în orașul natal.


 

Un bărbat din Huedin, dat în urmărire națională de autorități, a fost găsit de polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Huedin, în colaborare cu Serviciul de Investigații Criminale și Serviciul pentru Acțiuni Speciale.


 

Bărbatul a fost identificat în Huedin, la domiciliul unor persoane, iar mai apoi transportat la Penitenciarul Gherla pentru executarea pedepsei de 3 ani de închisoare.


Infracțiunea pe care a comis-o bărbatul este furt, pentru care era emis un mandat de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

Doi cunoscuți de-ai bărbatului s-au opus arestării, fapt pentru care au primit amenzi de 3.500 de lei.


„Cel în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate pe o perioadă de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în baza mandatului emis de magistrații Judecătoriei Cluj-Napoca.

În urma activităților investigativ-operative, bărbatul a fost identificat în orașul Huedin, la domiciliul unor persoane, iar ulterior predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei.


Două persoane care se aflau în imobilul respectiv și care au încercat împiedicarea activităților desfășurate de polițiști au fost conduse la sediul secției de poliție, unde, față de acestea au fost aplicate măsurile legale conform Legii 61/1991R., valoare totală a amenzilor fiind de 3.500 de lei”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:


Polițiștii au prins un tâlhar care a furat 2.000 de lei după ce a amenințat o vânzătoare din Cluj

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter