Actualitate

HOROSCOP 2 decembrie 2020. Peștii vor fi captivi într-o situație neplăcută, iar Leii s-au născut pentru a fi lideri

Horoscop 2 decembrie 2020. Capricornii au parte de divergențe cu persoana iubită, în timp ce Săgetătorii trebuie să se gândească bine dacă doresc cu adevărat să se implice într-o relație.

 

 


Horoscop 2 decembrie 2020. Răscruce de drumuri și o decizie importantă. Una caldă, alta rece, în special pentru zodiile care au multă energie, dar prea puțină răbdare.

 


Horoscop 2 decembrie 2020. Berbec

Zodia Berbec. Berbecii ar putea fi nevoiți să facă unele alegeri dificile, în care nicio variantă nu aduce beneficii. Nu este exclus să fie chiar o situație fără ieșire, în care pur și simplu trebuie să alegi o cale și să vezi ce se va întâmpla. În orice caz, singura greșeală pe care poți să o faci este să amâni la nesfârșit și să stai într-o stare de incertitudine. Alege hotărât, privește viitorul cu încredere și totul va fi bine.

Horoscop 2 decembrie 2020. Taur

Zodia Taur. Deși unii nativi din zodia Taur trăiesc cu sentimentul că jocurile sunt făcute, adevărul este cu totul altul. Ai multe opțiuni la îndemână pentru a rezolva problemele cu care te confrunți, însă trebuie să faci un pas în spate și să pui totul în perspectivă. Care este scopul tău? Cum vrei să-l atingi și când? Este chiar atât de important pentru tine sau a ajuns o chestiune de orgoliu? Sunt întrebări ale căror răspunsuri te vor ajuta să iei cele mai potrivite decizii.


Horoscop 2 decembrie 2020. Gemeni

Zodia Gemeni. Gemenii sunt la o răscruce de drumuri și, ca situația să fie și mai complicată, s-ar putea ca unii nici să nu realizeze importanța momentului. S-ar putea să fii prins între propriile dorințe și așteptările celor din jur, între planurile tale de viitor și obligațiile deja asumate. Ascultă-ți instinctul și vei ieși cu bine și mai puternic din această dilemă. Important este să îți păstrezi încrederea în viitor și să nu lași îndoielile să te copleșească.

Horoscop 2 decembrie 2020. Rac

Zodia Rac. Cu ceva timp în urmă, cineva te-a lăudat că reușești să ții lucrurile pe linia de plutire chiar și pe ape agitate, iar asta te-a bucurat nespus. Încă de atunci ai profitat de fiecare ocazie pentru a aplana micile conflicte izbucnite la locul de muncă ori în familie. Ai încredere în simțurile tale ascuțite și nimic nu te va surprinde.


Horoscop 2 decembrie 2020. Leu

Zodia Leu. Crezi că ești pregătit pentru a prelua controlul? Să atribui sarcini, să delegi autorități și să te asiguri că toți cei din subordine își duc la îndeplinire sarcinile? Sigur că ești. Te-ai născut pentru asta și ai muncit mult să ajungi aici. Acum nu trebuie decât să te bucuri de spectacol. Știi că ești bun și știi că și cei știu asta, altfel nu te-ar fi ales să le fii lider.

Horoscop 2 decembrie 2020. Fecioară

Zodia Fecioară. Ești destul de îngăduitor când vine vorba de dezbateri aprinse, mai ales când oponentul este cineva cu care știi că nu poți ajunge la un consens. Nu e cazul să pleci capul, însă, dacă vrei să rămâi cu mândria intactă, spune-ți clar punctul de vedere.


Horoscop 2 decembrie 2020. Balanță

Zodia Balanță. Unele secrete nu vor rămâne ascunse, indiferent cât de mult ar încerca cineva și, aparent, ai dat peste unul dintre ele. Când această chestiune este adresată, în prezenţa unei persoane despre care nu ştii că ar putea avea legătură cu acest secret, totul îţi va fi dezvăluit. Asta înseamnă să fii omul potrivit la momentul potrivit.

Horoscop 2 decembrie 2020. Scorpion

Zodia Scorpion. Scorpionul are o obișnuinţă de a trăi periculos atunci când nici măcar nu este necesar acest lucru. În loc să stai liniştit şi să-ţi trăieşti viaţa din plin, bucurându-te de lucrurile şi oamenii din jurul tău, cauţi fără oprire să împungi lumea folosindu-te de situaţii care nici măcar nu au vreo legătură cu tine. Este adevărat, nimeni nu scoate pe cineva din sărite la fel de bine ca tine, dar, câteodată, chiar nu este necesar.

Horoscop 2 decembrie 2020. Săgetător

Zodia Săgetător. Săgetătorul întâlneşte azi o persoană emoțională, spirituală, dar și intelectuală. Evident, romantic vorbind, acest lucru nu poate decât să te bucure, dar ai nevoie de o complicaţie în viaţa ta? Eşti mai mult decât capabil să te descurci, dar chiar vrei să te bagi într-o relaţie, în care, cel mai probabil, vei ajunge să porţi conversaţii bazate pe citate din cărţi?

Horoscop 2 decembrie 2020. Capricorn

Zodia Capricorn. Capricornii trebuie să înţeleagă că oricât de mult timp ar petrece cu persoana iubită, tot vor exista urcuşuri şi coborâşuri în relaţie. Eşti conştient de cât de important este să rămâneţi uniţi atunci când vremurile devin grele. Chiar dacă vor exista posibile divergenţe, nu te gândeşti deloc la o despărţire. Din contra! Vei ajunge să îţi exprimi recunoştinţa pentru faptul că ai pe cineva alături, un om care să te susţină indiferent de situaţie. Poţi să oferi la schimb o îmbrăţişare caldă.

Horoscop 2 decembrie 2020. Vărsător

Zodia Vărsător. Vărsătorii trec prin schimbări în această perioadă, însă înţeleg şi motivele pentru care trebuie să o facă. Uneori, mutările bruşte pot fi cele ideale, în condiţiile în care nu trebuie să îţi mai găseşti curajul de a lua o decizie. Însă, trebuie să fiţi totodată şi mai răbdători. Dacă consideraţi că lucrurile s-au întors cu totul împotriva voastră, ar fi bine să vedeţi şi partea plină a paharului. Nu sunteţi mereu cel care poate influenţa direct contextul în care vă aflaţi.

Horoscop 2 decembrie 2020. Pești

Zodia Pești. Peştii vor fi prinşi în discuţii care nu sunt neapărat pe placul lor. Uneori, te simţi captiv atunci când vorbeşti cu prietenii şi nu te regăseşti în subiect. Poate pentru că ai senzaţia că discuţiile nu au o finalitate semnificativă pentru tine. Trebuie să fiţi mai deschişi, să vă relaxaţi, mai ales când sunteţi înconjurat de cei dragi. Nu orice subiect trebuie să se transforme într-o adevărată dezbatere. S-ar putea ca şi din conversaţiile aparent banale să ajungeţi să învăţaţi ceva util.

CITEȘTE ȘI:

Horoscop Crăciun 2020. Trei zodii au parte de clipe magice

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter