Actualitate

Circul Las Vegas, la Cluj

<p />În premieră pentru clujeni, marele Circ Las Vegas va prezenta în această săptămână o serie de spectacole inedite.

Sub cupola circului, publicul se va putea bucura de spectacole cu cămile, maimuţe, ponei, cai, şerpi anaconda, crocodili sau pitoni. De asemenea, cei prezenţi vor avea parte de numere de susţinute de iluzionişti, trapezişti, jonglerii şi clowni. De departe, numărul cel mai interesant este susţinut de un fachir, Emilio. „Trupa circului este formată din artişti internaţionali, din toate ţările lumii, care vor oferi publicului clujean spectacole de neuitat”, a spus Emilio. Spectacolele se vor desfăşura într-un cort încălzit, special amenajat de circari, la Expo Transilvania. Conceput pentru toate vârstele şi gusturile, spectacolul Circului Las Vegas mai cuprinde dresură de lei şi tigri cu un specialist din America, dar şi numărul cunoscutului artist Carlos, din Italia, cu crocodili, şerpi uriaşi, iguane, aligatori.

Circus Las Vegas este un circ ambulant care face turul oraşelor din România de cel puţin 3 ani.


Preţul unui bilet este de 20 de lei, pentru copii cu vârste între 3 şi 14 ani, la tribună, 30 de lei - pentru adulţi, la tribună, respectiv de 35 de lei - la lojă. Pentru copiii până la 3 ani, intrarea este gratuită.

Spectacolele încep de azi, continuă joi şi vineri, de la ora 18.00, iar sâmbătă şi duminică vor avea loc câte două reprezentanţii de la ora 15.00 şi 18.00. D.B.M.

Ultimele Stiri
abonare newsletter