Actualitate

Hoț prins de polițiști, după ce a „dezmembrat” o mașină din Bună Ziua

Polițiștii clujeni au arestat un hoț care a furat componente de pe o mașină parcată în cartierul Bună Ziua.

 

 


Potrivit IPJ Cluj, la data de 18 noiembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 3 Poliţie au identificat şi reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

 


Fapta s-a petrecut în data de 28 mai 2020. Poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la fapul că, în cursul nopţii, persoane necunoscute i-au furat mai multe componente ale autovehicului, care afla parcat pe o stradă din cartierul Bună Ziua, în valoare de aproximativ 600 de lei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, iar în cadrul cercetării la faţa locului şi a investigaţiilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate mai multe probe.


Hoțul a fost reținut pentru 24 de ore

În urma activităţilor tehnico-ştintifice efectuate de către poliţiştii criminalişti, s-a stabilit identitatea persoanei, respectiv un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.


CITEȘTE ȘI

Hoț de lemne, prins în urma unor tăieri ilegale, condamnat la 4 ani de ÎNCHISOARE! Se face dreptate pentru pădurile Clujului?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter