Actualitate

Meciuri de fotbal în plină pandemie de COVID19, în centrul Clujului. Autoritățile nu iau măsuri

Sunt organizate meciuri de fotbal „pe bani” în Cluj-Napoca, în curtea Colegiului Tehnic Ana Aslan, în plină epidemie de COVID19. În ciuda sesizărilor făcute, autoritățile locale nu iau măsuri.

 

 


Un clujean a relatat pe pagina sa de Facebook că, în plină stare de alertă din cauza epidemiei de coronavirus, mai mulți tineri organizează meciuri de fotbal pe bani, în curtea Colegiului Tehnic Ana Aslan, de pe strada Decebal, din Cluj-Napoca.

 


Meciuri de fotbal în plină pandemie de COVID19

Din spusele acestuia, „fotbaliștii” pertubă liniștea publică de la 7 dimineața la 7 seara cu „înjurături, scuipături, cu mașini parcate neregulamentar”:

„Autoritatea statului, banii și pandemia. Clujul e la 9 cazuri de covid la mia de locuitori. E stare de alertă în toată țara. Fața de asta în curtea Colegiului Aslan, Cluj, strada Decebal nr 41, se joacă fotbal pe bani, pe un teren sintetic. Cu înjurături, scuipături, cu mașini parcate neregulamentar, mă rog, cu tot tacâmul. Curtea colegiului momentan e șantier. De la ora 7 dimineața e zgomot până la 7 seara, când vin fotbaliștii. Nu copii, majori cu mașini bengoase și cu bani”, a relatat clujeanul pe Facebook.


Autoritățile nu răspund sesizărilor

Cu toate că acesta a atenționat Primăria și Prefectura, nu a primit niciun răspuns:

„M-am adresat Primăriei Cluj-napoca și m-am interesat cine ia banii pentru folosirea terenului și cât, pentru că Primăria e proprietara terenului. Răspuns ioc. Mai apoi, am căutat Prefectura Cluj, mai întâi telefonic, apoi în scris, să-mi dea un răspuns dacă e legală treaba, în condițiile în care eu trebuie să pun mască și pe stradă, ca băieții de bani gata să creeze practic un focar în mijlocul orașului. După vreo 10 zile, Prefectura a trimis sesizarea anexată la o altă instituție, care de 10 zile nu răspunde”, a mai spus acesta.


CITEȘTE ȘI:

Târgul de Crăciun a fost ANULAT. Emil Boc: „Facem tot ce putem pentru a stopa COVID19”

 

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter