Actualitate

Un bărbat s-a SINUCIS de teama unui nou război mondial. Acesta a lăsat un bilet de ADIO

Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis de teama izbucnirii unui nou război mondial. Bărbatul suferea de tulburări de anxietate.

Un bărbat s-a SINUCIS de teama unui nou răboi mondial. Acesta a lăsat un bilet de ADIO Un bărbat s-a SINUCIS de teama unui nou răboi mondial. Acesta a lăsat un bilet de ADIO

 

 


Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, s-a împușcat în cap, duminică, cu o armă de vânătoare. Acesta a lăsat un bilet de adio.

 


Se temea de un nou război mondial

Tatăl tânărului a alertat poliția în jurul orei 15.00, iar arma cu care și-a pus capăt zilelor era deținută în mod legal.

„La fața locului s-a stabilit că bărbatul aflându-se la domiciliul său din Cornești, ca rezultat al unor tulburări de anxietate asociate cu frica față de pericolul izbucnirii unui război mondial, și-a pus capăt zilelor, împușcându-se cu o armă în cap. Înainte de a recurge la acest gest, victima a lăsat un bilet de adio”, a declarat ofițerul de presă al IP Ungheni, conform fanatik.ro


Tânărul de 35 de ani locuia împreună cu părinții în satul Cornești, din Republica Moldova,  și avea în întreținere un copil minor. În ultima perioadă ar fi avut probleme din cauza alcoolului.

Anchetatorii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili cauzele și motivele care au dus la producerea tragediei.


CITEȘTE ȘI:

Accidentele se țin lanț duminică, la Cluj. Trei răniți, între care un minor, într-un accident în Baciu

 


 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter