Actualitate

HOROSCOP 9 noiembrie 2020. Racii își vor dezvolta o mică afacere, iar Scorpionii vor avea parte de surprize

Horoscop 9 noiembrie 2020. Leii sunt sensibili, în timp ce Capricornii au parte de un weekend prelungit.

 

 


Horoscop 9 noiembrie 2020. O zi cu vești bune și surprize în planul carierei, dar și obstacole ce vor necesita răbdare, diplomație și prezență de spirit. Vărsătorii sunt în mare forme.

 


Horoscop 9 noiembrie 2020. Berbec

Berbecii au idei multe, însă practica lasă de dorit, și nu este exclus să piardă anumite oportunități pe plan financiar. Fii cu ochii în patru, pentru că este o zi în care ai noroc la bani. Sesizează fiecare oportunitate și ia deciziile corecte, astfel încât să îți maximizezi șansele de câștig.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Taur

Taurii vor afla că propria fericire este strâns legată de fericirea celor din jur. Dacă simți că o persoană dragă se confruntă cu probleme, însă refuză să comunice, cel mai probabil ai dreptate. Instinctul îți spune ceva și trage un semnal de alarmă, chiar dacă ochii trec cu vederea. Încearcă să faci primul pas și să stabilești o punte între voi doi. Vei putea, apoi, să fi de un mare ajutor. Iar asta nu se va uita prea curând.


Horoscop 9 noiembrie 2020. Gemeni

Gemenii ar putea pune mâna pe o sumă frumoasă de bani, un cadou neașteptat și care îi scoate din multe probleme. Cu disciplină și răbdare vei reuși să profiți din plin de această ocazie, fără a te pierde în plăceri de moment. De altfel, nu este o idee chiar rea să pui o mică sumă deoparte, pentru vremuri grele. Îți vei mulțumi pe viitor.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Rac

Racii redescoperă noi hobby-uri, pe care în trecut le practicau cu multă plăcere. Agitați din fire și extrem de emotivi, aceste activități au rolul de a regla avalanșa de gânduri și sentimente, așa că ar fi bine să le iei în serios. Cei mai îndrăzneți chiar ar putea să pornească o mică afacere, pe cont propriu.


Horoscop 9 noiembrie 2020. Leu

Te sensibilizează problemele altor oameni. Empatia de care dai dovadă este puternică, iar gândurile tale ar putea fi distrase de îngrijorare. Nu e un sentiment confortabil, iar acest nivel de compasiune pentru ceilalți s-ar putea să-ți facă rău pe termen lung. Ai pus prea multă vreme nevoile și dorințele altor persoane mai presus de ale tale, așa că ai face bine să găsești un echilibru. Meriți să te gândești mai întâi la tine, din când în când.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Fecioară

Este timpul să pui la cale o ieșire cu prietenii. Ai nevoie de un moment de respiro. Nu trebuie să fie neapărat ceva major, care să implice mulți oameni. Poate fi vorba doar de o întâlnire cu cineva pe care nu l-ai mai văzut de mult timp. Dar trebuie să o planifici cu mare atenție, deoarece spontaneitatea nu e un atu al tău.


Horoscop 9 noiembrie 2020. Balanță

Tot ceea ce te îngrijora zilele trecute pare să fi fost o simplă alarmă falsă. Totul e clar acum. Odihnește-te și răsuflă ușurat. Ai reușit! Lasă-i pe ceilalți să te binedispună și relaxează-te, căci meriți. Eliberează-te de tensiune și pune un zâmbet pe fața ta. După-amiază sărbătorești în familie.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Scorpion

Așteptările tale sunt prea mari. Țintești atât de sus încât vei fi dezamăgit atunci când realitatea te va lovi. Ai face bine să îți reduci ambițiile și să lași lucrurile să își urmeze cursul firesc. Te vei simți mai confortabil când vei renunța să încerci să controlezi totul în jurul tău. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi inima și să lași pe altcineva să ia deciziile pentru o vreme.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Săgetător

Astăzi, munca în echipă este cheia succesului pentru nativii zodiei Săgetător. Atât la serviciu, dar şi în viaţa personală, colaborarea te va ajuta să obţii ceea ce îți dorești. Pentru Săgetătorii care nu şi-au găsit încă jumătatea, horoscopul recomandă să fii puțin mai curajos în relaţia cu persoana specială pe care ai pus ochii de ceva vreme. Astrologii întrevăd surprize frumoase şi clipe de neuitat.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Capricorn

Pentru Capricorni, ziua de luni ar putea fi o prelungire a weekendului. Ai nevoie să-ți încarci bateriile pentru perioada complicată care urmează. Trebuie să înțelegi că nu vei reuși să duci la capăt obiectivele pe care le ai dacă nu îți conservi energia. Seara, un prieten foarte bun cu care ai rupt legătura de ceva vreme te va căuta pentru a-ți cere ajutorul. Astrele îți recomandă să nu-l refuzi, fii disponibil pentru el.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Vărsător

Luni, Vărsătorii sunt în mare formă. Ești dispus să faci tot felul de lucruri, spre uimirea celor care te cunosc şi care nu s-ar fi aşteptat să începi săptămâna în forță. Obții tot ce-ți dorești, iar aprecierea din partea șefilor va fi cireașa de pe tort. Astrele îți recomandă, însă, să nu exagerezi pentru că seara s-ar putea te prindă cu garda jos, din cauza oboselii. O baie fierbinte sau o cină romantică alături de jumătatea ta pot fi idei excelente pentru a încheia o zi reușită.

Horoscop 9 noiembrie 2020. Pești

Peștii vor trece foarte uşor peste ziua de luni. Munca la serviciu te va ţine ocupat şi nici nu-ți vei da seama când a trecut timpul. Dacă în plan profesional, totul merge strună, în plan personal va fi o zi care-ți va lăsa un gust amar. O discuție aprinsă cu partenerul de viață îți va provoca stres și tristeţe. Sfatul astrelor pentru tine este să abordezi lucrurile cu calm, întotdeauna există o soluție pentru probleme, oricât de grave ar fi. Fii optimist, totul se va rezolva.

CITEȘTE ȘI:

Zodii care se enervează repede. Acești nativi sunt dificili și se enervează din cele mai mici lucruri

 

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter