monitorulcj.ro Menu
Actualitate

De ce merită să-ți cumperi un smartphone Huawei în 2020 (P)

Deși reprezentantul companiei Huawei a anunțat în timpul anului 2019 că va elimina licențele din anumite zone, Europa rămâne una dintre țările în care utilizarea acestor smartphone-uri nu reprezintă o problemă.

Se propun schimbări europene în ceea ce priveste brandul și la nivel european, însă există o sumedenie de tratate în discuție, ceea ce ne dă de înțeles că Huawei va rămâne pentru mult timp de acum încolo un brand de top în materie de telefoane la care puteți apela cu încredere. Huawei p20 lite, telefon mobil huawei p20, p30 lite și huawei y6s 32gb 3gb, sunt doar câteva modele care se bucură de popularitate în România.

De ce să-ți alegi un telefon Huawei mate sau altă variantă Huawei din 2020?


Compania Huawei vine cu dispozitive tot mai moderne și pline de performanțe neașteptate. Gama vastă de telefoane va permite să descoperiți un smarphone exact pe placul vostru, pentru un buget extrem de accesibil și cu caracteristici avansate. 

Huawei este unul dintre cei mai avansați producători, având un flux continuu superior altor branduri populare în materie de inovație și lansări, la nivelul anului 2019. 


Având în vedere toate aceste aspecte, Huawei a devenit una dintre cele mai achiziționate mărci de telefoane din prezent, iar noile lansări se vor ridica la înălțimea așteptărilor.

Astfel, dacă ești fan al brandului sau dacă îți dorești un smarphone nou cu un raport calitate-performanțe-preț foarte bun, Huawei reprezintă una dintre cele mai bune decizii. În același timp, Huawei este și soluția pentru cei care fac trecerea de la un telefon clasic sau de la un smarphone cu performanțe slabe, la unul de top. Mulțumită sistemului de operare Android actualizat la ultima versiune veți beneficia de o interfață prietenoasă și simplu de utilizat.


Recomandări de actualitate de la Huawei

1. Telefon Mobil Huawei Nova 5T, Procesor HiSilicon Kirin 980, Octa-Core, IPS LCD Capacitive touchscreen 6.26", 6GB RAM dual sim, 128GB Flash, Camera Quad 48 + 16 + 2 + 2 MP, 4G, Wi-Fi, Dual SIM, Android ( midnight black )


Huawei Nova 5T este una dintre cele mai noi lansări ale companiei. Acest smartphone a cunoscut o ascensiune foarte rapidă datorită caracteristicilor sale, fiind un smartphone de top, cu performanțe middle range.

Nova 5T are are un ecran impunător de 6.26 inch prin intermediul căreia veți putea reda oricând amintirile video preferate, filmele potrivite sau veți vizualiza în timp real cele mai mici detalii în materie de capturi foto-video și nu numai. 


Smartphone-ul vine de asemenea cu o memorie internă de 128 GB unde vă puteți stoca toate fișierele dorite, însă fără posibilitatea de extindere prin intermediul unui card SD. Noi considerăm totuși că memoria este suficientă pentru orice tip de utilizator.

2. Telefon Mobil Huawei P30 PRO, Procesor Octa-Core Kirin 980, Capacitive touchscreen 6.47", 8GB RAM, 256GB Flash, Camera Triplă 40+20+8MP, Wi-Fi, 4G, Dual SIM, Android (Aurora)

Huawei P30 Pro este fratele mai mare al lui Huawei P30, acesta venind la pachet cu mici diferențe. Dacă vă doriți un smartphone cu ecran mare, mult mai mare decât ceea ce vă poate oferi Huawei Nova 5T sau Huawei P30, atunci alegerea cea mai bună este versiunea P30 Pro.

Diferențe există și la capitolul memorie internă unde regăsim 256 GB memorie flash și 8 GB RAM în locul a 128 GB memorie internă și 6 GB RAM pentru Huawei P30.

Ușoare diferențe observăm și în cazul camerei triple, unde camera principală este alcatuită din trei camere de 40, 16 și respectiv 8 MP. 

În concluzie, dacă sunteți orientați spre smarphone-uri de top, cu caracteristici ideale atât pentru utilizatorii de rând, cât și pentru clasa bussines, la Huawei veți găsi smartphone-ul potrivit.

Pentru mai multe telefoane Huawei, inclusiv huawei mate, p30 lite, huawei y6s 32gb 3gb, huawei p20 lite vizitati evoMAG.