Actualitate

IMAGINEA REVOLTĂTOARE a unui tânăr care s-a pozat lângă o femeie ce încerca să-și pună capăt zilelor, în loc să o ajute

Imaginea cu tânărul care s-a fotografiat lângă femeia care își dădea ultima suflare a produs revoltă printre internauți. Psihologii trag un semnal de alarmă.

IMAGINEA REVOLTĂTOARE a unui tânăr care s-a pozat lângă o femeie ce încerca să-și pună capăt zilelor, în loc să o ajute IMAGINEA REVOLTĂTOARE a unui tânăr care s-a pozat lângă o femeie ce încerca să-și pună capăt zilelor, în loc să o ajute

 

 


O femeie, om al străzii, a decis să își pună capăt zilelor, spânzurându-se de salcia din fața unui bloc din cartier. Aflat în zonă, în loc să apeleze la serviciul de urgență 112, un tânăr a ales să se fotografieze cu ea în cadru. El a adoptat o postură specifică unei poze normale, cu un zâmbet ironic pe față.

 


Fotografia tulburătoare a fost făcută duminică, 11 septembrie, în cartierul Dărmănești din Piatra Neamț.

Aceasta a fost postată pe rețelele de socializare, unde mai multe persoane s-au dovedit revoltate de gestul tânărului și de cinismul de care a dat dovadă.


Mama băiatului îi ia apărararea

În paralele, mama băiatului încearcă să motiveze gestul său, spunând că cel care a făcut poza l-a mințit și l-a surprins în cadru fără voia sa.

Femeia spânzurată de copac a fost, într-un final, salvată de către un echipaj SAJ Neamț și transportată la spital, unde se află în stare critică, conform tvmneamt.ro


Speclialiștii trag un semnal de alarmă

„Această fotografie arată nevoia tinerilor de a fi văzuți în mediile sociale online și de a obține ceea ce le lipsește în viața reală, apreciere și valoare personală”, a explicat psihologul Elena Gheoculescu la antena3.ro

„Mulți tineri ajung să trăiască pentru un selfie, o fotografie, care să ajungă virală în lumea virtuală, ignorând acțiunile care pot face distincția dintre viață și moarte. Nevoia de a obține cât mai multe comentarii și aprecieri în lumea online duc la acțiuni impulsive și lipsite de empatie”, a mai spus aceasta.


CITEȘTE ȘI:
 

Un medic s-a SINUCIS cu o armă pe care o deținea legal

 

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter