Actualitate

România, zonă de risc pe lista Germaniei din cauza COVID-19. Ce măsuri s-au luat?

Toată România este considerată zonă de risc pentru Germania din cauza COVID-19. Toți cei care vin din România în Germania trebuie să se autoizoleze.

România, zonă de risc pe lista Germaniei din cauza COVID-19. Ce măsuri s-au luat? România, zonă de risc pe lista Germaniei din cauza COVID-19. Ce măsuri s-au luat?

 

 


Germania a adăugat toată România pe lista zonelor de risc de COVID-19, iar indiferent de cetățenie, toți cei care părăsesc teritoriul nostru trebuie să se autoizoleze.

 


Autoizolarea se aplică persoanelor care vin din zonele de risc, în acest caz tot teritoriul României. Astfel, persoanele care vin de la noi din țară trebuie să se carantineze timp de 14 zile. Decizia s-a luat la nivel federal, dar urmează să fie pusă în aplicare și la nivel local.


Ministerul Afacerilor Externe recomandă românilor care urmează să plece în perioada următoare în Germania, să se informeze cu privire la modificările de ultim moment adoptate. Acestea pot fi accesate aici.


CITEȘTE ȘI:

CARANTINĂ obligatorie pentru cetăţenii care vin din ţări cu indice de infectare peste cel al României, de azi. VEZI LISTA

 


Noi restricții pentru persoanele care vin în România!

 

abonare newsletter