Actualitate

CTP are o nouă aplicație de mobil. Vezi ce servicii oferă aplicația TRANZY

Compania de Transport Public (CTP) completează serviciile oferite de aplicația CTP Cluj și lansează aplicația Tranzy - noua aplicație de mobilitate urbană.

 

 


CTP, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, continuă digitalizarea și utilizarea tehnologiilor actuale pentru a îmbunătății experiența  călătorilor. Astfel, CTP lansează o nouă aplicație de mobilitate urbană, numită Tranzy.

 


Aplicația CTP Cluj dată uitării

Odată cu instalarea aplicației Tranzy, clujenii pot uita de CTP Cluj, compania de transport însăși îi încurajează să șteargă acea aplicație veche. 

„Tranzy duce la următorul nivel serviciile oferite prin aplicația CTP Cluj, atât prin funcționalități noi și îmbunătățirim cât și prin informațiile în timp real despre sistemul public de bike sharing , Cluj Bike”, se arată în comunicatul transmis de CTP.


Ce oferă aplicația Tranzy?

- hartă actualizată a stațiilor de transport public din oraș;
- detalii actualizate despre linii, minutele de sosire a mijloacelor de transport în stație și rutele optime în funcție de punctul de plecare ales; stațiile de autobuz din proximitatea zonei;
- numărul de biciclete Cluj Bike disponibile pentru a fi închiriate, cât și harta tuturor stațiilor Cluj Bike din municipiul Cluj-Napoca;
distanța până la destinație și posibilitatea de alerte;
- caută poziția utilizatorului pentru a găsi cea mai apropiată stație de autobuz saum tramvai pentru determinarea traseului optim de a ajunge la destinația dorită în cel mai scurt timp;

De asemenea, timpii de sosire a mijloacelor de transport în stație sunt calculați în timp real, prin intermediul dispozitivelor GPS instalate în fiecare vehicul și, astfel, călătorii știu exact cât timp au de așteptat în stație.


Cluj Bike

Aplicația oferă informații despre modalitatea alternativă de deplasare și anume, cu bicibleta. Tranzy monitorizează stațiile slef-service de închiriere a bicicletelor, Cluj Bike, afișând în timp real numărul de biciclete și locuri disponibile din rețeaua de stații.

Tranzy este disponibilă în două limbi - română și engleză și cuprinde o mulțimede informații utile cu privire la bilete și abonamente, plata cu cardul sau durata de valabilitate a călătoriei.


Aplicația a fost lansată pentru testare publică, accesibilă unui număr limitat de utilizatori - 1.000 pentru iOS și 1.000 pentru Android. După această etapă, Tranzy va putea fi utilizată de un număr nelimitat de persoane, iar vechea aplicație, CTP Cluj, să fie dezinstalată.

CITEȘTE ȘI:

Au apărut suporturile de biciclete pentru autobuze în Cluj. Bicicliștii vor urca mai ușor la deal

 

 

Cluj-Napoca: Programul Autobuze școlare se extinde

 

 

 

 

 


 

abonare newsletter