Actualitate

Patronii români, obligați să își vândă cafenelele și restaurantele din cauza pandemiei de Covid-19

Patronii din Industria HoReCa sunt cei mai afectați de pandemia de Covid-19, iar unii dintre ei au fost nevoiți chiar să închidă afacerea.

Patronii români, obligați să își vândă cafenelele și restaurantele din cauza pandemiei de Covid-19 Patronii români, obligați să își vândă cafenelele și restaurantele din cauza pandemiei de Covid-19

 

 


Site-urile de vânzări sunt pline cu anunțuri de vânzare a unor afaceri mici din industria HoReCa în urma pandemiei de Covid-19. Cei mai mulți antreprenori au trecut cu bine de primul val de infectări din primăvară, însă reapariția unor măsuri stricte i-au făcut pe unii patroni să renunțe definitiv la afacere și să scoată la vânzare cafenelele sau restaurantele.

 


Unul dintre patronii care nu își mai pot plăti angajații este un fost militar ucrainean care și-a împlinit visul de a fi antreprenor, aici, în România. Omul renunță la a cincea din cele opt cafenele care i-au adus profit până acum.

Ion Railean, antreprenor: „Include absolut toate resursele de care are nevoie o persoană pregătită ca să dea drumul la activitate. 2019 a fost un an bun, care a avut o cifră de afaceri de peste 200 şi ceva de mii de euro. La un moment dat n-am mai putut să ducem toate activitățile pe minus”

Ultimele Stiri
abonare newsletter