Actualitate

Monitorul de Cluj, lider de necontestat în presa online din Cluj

www.monitorulcj.ro este cel mai citit ziar de știri online din județul Cluj, cu aproape 1 MILION de cititori unici și peste 2,6 milioane de pagini afișate.

 

 


www.monitorulcj.roportalul de știri online al cotidianului Monitorul de Cluj – a fost citit în octombrie 2020 de 986.568 de vizitatori unici, care au citit 2.768.382 de articole.

 


O performanță care a fost depășită doar în martie 2020, când, în plină pandemie de coronavirus, traficul lunar înregistrat de www.monitorulcj.ro a fost de 1,16 milioane de cititori unici, care au efectuat 1,8 milioane de afișări.

Octombrie 2020 este cea de-a șasea lună consecutivă în care www.monitorulcj.ro este lider detașat între site-urile de știri și informații din județul Cluj, potrivit cifrelor comunicate public de BRAT (pentru www.monitorulcj.ro), respectiv de trafic.ro (pentru alte 6 publicații online).


MonitorulCJ.roportalul de știri online al cotidianului tipărit Monitorul de Cluj – este singurul site de informații din județul Cluj al cărui trafic este auditat BRAT (Biroul Român de Audit Transmedia), organism independent de certificare, din care fac parte siteuri de știri, agenții și regii de publicitate.

Cifrele de trafic (cititori unici, respectiv pagini afișate) sunt măsurate după standarde internaționale în domeniu și sunt disponibile public în cadrul SATI (Studiul de Audiență și Trafic Internet), pe siteul https://www.brat.ro/sati/site/monitorulcj-ro-1.


Menționăm că au fost luate în calcul doar publicațiile online relevante din județ, ale căror cifre de trafic sunt disponibile public. Portalul de știri Ziua de Cluj nu are traficul contorizat; Făclia de Cluj are ultimele cifre disponibile public din septembrie 2020 (25.618 unici); iar site-ul săptămânalului Gazeta de Cluj nu mai este contorizat din decembrie 2019 (când a înregistrat 216.405 vizitatori unici).

www.monitorulcj.ro și cotidianul tipărit Monitorul de Cluj sunt editate de zece ani de SC Monitorul de Cluj SRL, o firmă cu acționariat din Cluj, și sunt realizate de o echipă de 11 jurnaliști, toți absolvenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC) din Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.


Cotidianul Monitorul de Cluj este tipărit neîntrerupt din 26 iunie 1998 și este primul ziar din județul Cluj care a avut un site de internet (astăzi www.monitorulcj.ro) din toamna aceluiași an.

Ultimele Stiri
abonare newsletter