Actualitate

Firma de pază care a intervenit la bătaia din Dej se apără:„Angajații noștri au fost atrași într-o capcană. Victima a băut toată noaptea în bar după incident”

O bătaie între agenții de pază de la Scutul Negru și un bărbat recalcitrant a pus pe jar comunitatea din Dej.

Victima incidentului a revenit în local și a consumat băuturi alcoolice Victima incidentului a revenit în local și a consumat băuturi alcoolice

 

 


Un bărbat din Dej a fost bătut cu pumnii și picioarele de doi angajați de la Scutul Negru în urma unei solicitări la o sală de jocuri de noroc din localitatea. Victima se pare că provocat intenționat un scandal în interiorul locației, astfel încât iubita lui, cea care este angajată a sălii de jocuri, a apăsat butonul de panică pentru a chema firma de securitate cu intenția de a-i atrage într-o capcană.

 


Conform reprezentanților Scutul Negru, victima l-ar fi amenințat pe unul dintre angajații firmei de pază în trecut, iar incidentul de la sala de jocuri de noroc a fost premeditat.

„Băiatul care se consideră victimă este de fapt cel care a provocat totul. El are o relație cu angajata care a apăsat butonul de panică. Băiatul nostru când a ajuns acolo a văzut despre cine este vorba, iar victima l-a amenințat că îi va tăia tendoanele dacă îl prinde în trecut. Din punctul meu de vedere a fost totul premeditat. Angajatul nostru a ieșit din sala de jocuri și a chemat un alt băiat de la noi de la firmă care era liber, dar care se afla în zonă. E adevărat că ambii agenți ai noștri l-au lovit cu pumnii, însă nu atât de grav cât s-a spus. În plus, primii care i-au acordat îngriji și l-au spălat pe față au fost angajații noștri. Victima a revenit ulterior și a stat toată noaptea la bar și a consumat mai multe beri după încheiera conflictului. El nici nu a vrut să depună plângere inițial. ”, a spus Dorin Nemeș, patronul firmei Scutul Negru, pentru Monitorul de Cluj.


Varianta prezentată de Dorin Nemeș este susținută și de patronul localului din Dej

„El a mai creat probleme de genul ăsta și din câte am înțeles l-ar fi amenințat în trecut și pe cel de la firma de pază. Concubina lui are mai mulți parteneri de viață prin oraș și ce s-a întâmplat aici pare premediat. Știu că tipul a mai creat probleme și Poliția îi cunoaște.  Butonul de panică se apasă doar când ești în primejdie, nu când vine iubitul la bar și e nemulțumit.”, a declarat pentru Monitorul de Cluj patronul localului.

Camerele de supraveghere funcționau doar în regim live și nu înregistrau

Cazul este extrem de complicat, deoarece camerele nu au înregistrat incidentul și funcționau doar în regim de transmisiune live.


„Nu mă pricep foarte bine la aspectele tehnice, dar am contactat mai multe firme pentru a putea recupera imaginile înregistrate. Noi l-am văzut pe băiatul bătut că s-a întors în localul nostru și a consumat mai multe băuturi alcoolice alături de un prieten și iubita lui. Un alt angajat de al nostru i-a făcut și o poză pe camerele live în care se vede că nu a fost bătut grav”, a mai adăugat patronul localului pentru Monitorul de Cluj.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj au deschis o anchetă în acest caz, iar unul dintre agenții de pază care l-au agresat pe bărbat a fost reținut pentru 24 de ore.


„În jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Dej au fost sesizați despre desfășurarea unei stări conflictuale pe o strada din municipiu.În fapt, anterior sesizării, în incinta unei săli de jocuri de noroc ar fi existat discuții contradictorii între angajata localului și un bărbat, fiind solicitată intervenția personalului cu atribuții de pază și protecție, iar pentru aplanarea stării conflictuale bărbatul ar fi fost condus în afara localului. Ulterior incidentului, bărbatul a solicitat acordarea de îngrijiri medicale și transportul la o unitate de specialitate, relatând că ar fi fost agresat fizic de către persoanelul de pază. Polițiștii s-au sesizat din oficiu, fiind derulate cercetări privind săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă. O persoană a fost reținută până în prezent pentru 24 de ore, iar în cauză cercetările au fost extinse asupra săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și linistii publice”, a transmis IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter