Actualitate

HOROSCOP 1 septembrie 2020. Exces de dramă în viața Fecioarei. Ce se întâmplă cu nativii Gemeni?

Horoscop 1 septembrie 2020. Câțiva nativi sunt gata să-și asume riscuri, dar care sunt consecințele?

HOROSCOP 1 septembrie 2020. Exces de dramă în viața Fecioarei. Ce se întâmplă cu nativii Gemeni? HOROSCOP 1 septembrie 2020. Exces de dramă în viața Fecioarei. Ce se întâmplă cu nativii Gemeni?

 

 


Horoscop 1 septembrie 2020. Ce aduce prima zi de toamnă celor 12 nativi? Multă energie pozitivă, curaj și prietenie în viața zodiilor. Ce planuri de viitor au nativii Pești?

 


Berbec

Simți nevoia de o schimbare, mai ales din punct de vedere sentimental. Dacă ai ascuns sentimente, frustrări sau anumite stări interioare, ar fi momentul să-ți deschizi sufletul și să lași aceste sentimente la suprafață, pentru că altfel îți vor crea diferite probleme. Încearcă să menții discuția cât mai deschisă și mai calmă cu putință. Fii răbdător și înțelegător, pentru că este singura cale de a te asigura că tu și persoana iubită veți ajunge la un numitor comun.


Horoscop 1 septembrie 2020. Taur

Începutul toamnei vine cu un nou început și pentru tine. Te vei implica într-un proiect destul de important pentru dezvoltarea ta în plan profesional. Încearcă să depui tot efortul necesar și să acționezi cu profesionalism pentru un rezultat cât mai bun. Toamna te găsește plin de eficiență, siguranță, sinceritate și luare de decizii ferme, mature și gândite. Evită să te angajezi în discuții care pot stârni tensiuni la locul de muncă sau în viața de cuplu. Încearcă mai întâi să-ți pui ordine în gânduri și mai apoi să discuți cu mai multă ușurință.

Gemeni


S-ar putea să treci printr-o faza de confuzie, plină de nesiguranță și cu foarte multe semne de întrebare, care par să nu-ți dea pace. Important este să nu te temi de necunoscut. Astfel, îți poți oferi șansa la fericire, să cunoști oameni, să îți trăiești viața din plin. Permite-i copilului din tine să mai iasă din când în când și nu mai analiza totul la nesfârșit. Este clar că ai nevoie de o pauză, așa că deconectează-te, meditează.

Rac


Dacă te simți pregătit să duci relația la următorul nivel, poate ar fi cazul să lași zidurile clădite în jurul tău să cadă. Trebuie să-i permiți partenerului tău să te descopere întru totul. Nu te poți ascunde la nesfârșit. Dacă te iubește, te va accepta exact așa cum ești, fără să fii nevoit să ascunzi părți din tine. Riscă să faci acest lucru, chiar dacă te vei pune într-o poziție de vulnerabilitate. Lucrurile vor continua să evolueze, fie că ești sau nu pregătit, iar oamenii din jurul tău chiar doresc să te cunoască cu adevărat.

Leu

Ești extrem de atent la relațiile tale și la nevoile celor dragi. Dacă o persoană are nevoie de tine tu ești gata să-i sari în ajutor, ceea ce o ajută mult să depășească acel moment greu din viața sa. Felul tău unic de a fi îi ajută pe cei din jur să se descarce de energiile negative și să găsească soluții problemelor cu care se confruntă. Nu neglija noile relații în schimbul celor vechi. Poate prieteniile pe care le legi acum, vor fi mai strânse și mai de durată decât cele vechi. Ai grijă cui trimiți mesaje și pe cine suni, deoarece te așteaptă o perioadă de zăpăceală din pricina stresului și suprasolicitării.

Horoscop 1 septembrie 2020. Fecioară

Cu toate că ziua îți va fi plină de multă dramă, de această dată nu te afli în centrul telenovelei. În schimb, ești un simplu spectator ce privește din margine și nu te simți obligat să te implici în vreun fel. Acest tip de momente vor mai veni și la fel de repede vor trece, așa că nu are rost să le acorzi o importanță majoră. Astfel, ai putea învăța un lucru: nu mai lua astfel de lucruri în serios și nu mai face o tragedie din orice. În final, totul va fi bine.

Balanță

Ai o energie atât de bună și de pozitivă, de parcă îți vine să dansezi și chiar asta ar trebui să faci! Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru tine azi este să fii expresiv și să-ți lași corpul să se miște în voia sa. Dă din mâini, din cap și fă pași de dans. Trebuie să lași oamenii să știe cum te simți. Azi te vei simți bine dacă te miști în timp ce vorbești.

Scorpion

Ți-ai schimbat radical atitudinea cu privire la o decizie importantă pe care ești nevoit să o iei. Ești determinat să-ți asumi un risc mai mare pentru a te bucura de o recompensă pe măsură. Acesta este un semn cum că încrederea ta de sine crește și ți-a revenit sentimentul de aventură. Este un lucru minunat! Starea ta de spirit va fi puțin mai agresivă din cauza determinării tale, dar vei echilibra situația cu ajutorul farmecului tău caracteristic pentru a-i face pe oamenii din jur să se simtă confortabili în preajma ta. De asemenea, este ziua potrivită pentru a crea noi legături.

Săgetător

În viața ta există un clovn ale cărui acțiuni sunt făcute să-ți mulțumească, dar se pare că ești singurul care nu îl consideră amuzant, ba chiar te simți rău în preajma sa. Și mai enervant e faptul că toți ceilalți îl consideră de-a dreptul ilar, lucru care te irită și mai tare. Nu îți poți împărtăși frustrarea cu nimeni, ceea ce te face să-ți dai seama că ar fi mai bine pentru tine dacă ai părăsi acel cerc de persoane pentru o perioadă. Oricum aveai nevoie de o pauză și de o persoană pe care poți conta să te înțeleagă.

Horoscop 1 septembrie 2020. Capricorn

Inițiativele de care dai dovadă îi vor surprinde pe oamenii din jurul tău. La locul de muncă vei realiza lucruri cu care te vei mândri, mai ales când vei primi laude din parte colegilor pentru talentul și profesionalismul de care ai dat dovadă. În plan financiar, lucrurile revin la normal, banii încep încetul cu încetul să apară din nou la tine în portofel, iar de data aceasta încearcă să fii mai atent cu ei. În viața de cuplu se repară unele mici neînțelegeri și începe să fie totul mult mai bine.

Vărsător

Dai dovadă de o energie incredibilă, care umple încăperea în care stai. Astfel, cu ajutorul ei vei reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Relația amoroasă devine din ce în ce mai armonioasă și consideri că a venit momentul ca relația să treacă la următoarea etapă, mai superioară. Dacă ești căsătorit, gândul de mărire a familiei nu-ți dă pace și iei în considerare să-i propui ideea partenerului de viață. Totuși, spre lăsarea serii, o veste neașteptată îți va da planurile peste cap.

Pești

Lucrurile nu stau prea bine pe plan financiar, lucru care te împinge spre a reflecta asupra planurilor de viitor. Te gândești la diverse modalități pentru a-ți rotunji veniturile. Ai tot felul de idei interesante, totuși nu pot fi puse în aplicare, lucru care te frustrează și mai mult. Un prieten bun îți întinde o mână de ajutor și te ajută să implici într-un proiect important. Dacă vei da dovadă de seriozitate și profesionalism, viața ta se va schimba în bine, într-un timp foarte scurt.

CITEȘTE ȘI:

Câți invitați puteți avea la nuntă sau la botez? Câți pot sta la aceeași masă? Regulile se schimbă din 1 septembrie!
 

 

Bacalaureat 2021. Care sunt cele trei variante propuse de Ministerul Educației?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter