Actualitate

HOROSCOP 28 august 2020. Ce zodii vor avea o zi dificilă vineri?

Ziua de vineri va fi una productivă pentru vărsători, însă cu emoții negative pentru raci.

HOROSCOP 28 august 2020. Ce zodii vor avea o zi grea vineri? HOROSCOP 28 august 2020. Ce zodii vor avea o zi grea vineri?

 

 


Iată ce vă rezervă astrele pentru vineri, 28 august 2020.

 


Berbec

Este o zi bună, în general. Nu scapi de muncă și stres nici azi, dar e mai bine decât de obicei. Vor fi momente în care vei simți nevoia să îți exprimi emoțiile și trăirile reprimate prea mult timp.

Taur

Astăzi ești inspirat și poți lua cele mai bune decizii, atât pentru tin, cât și pentru familie. Ar trebui să profiți de acest aspect și să te bucuri, pentru că, în ultima vreme ai ales numai greșit.


Gemeni

Nativii Gemenii au tendința să vadă partea goală a paharului, iar asta nu îi ajută să depășească momentele dificile. Pe de altă parte, zilele acestea vor munci extrem de mult și risă epuizarea fizică.

Rac

Racii sunt empatici, iar asta le poate aduce manioularea celor dun jur. Vor avea discuții ușor aprinse inclusiv cu partenerul. Astrele îi sfătuiește să fie mai rezervați și să nu se mai implice atât de mult în problemele altora.


Leu

Nu te aştepta să primești cele mai bune veşti ambalate într-o hârtie sclipitoare şi cu fundiţă, pentru că uneori vin în cea mai brută şi neatractivă formă. Ar fi bine, totuși, să nu subestimezi lucrurile.

CITEȘTE ȘI


HOROSCOP 27 august 2020. Peștii suferă de depresie din cauza unei vești usturătoare. Ce decizie iau Capricornii?

 

 

Fecioară

Alege-ți modul de comunicare în funcţie de anturaj şi de felul în care ești tratat. A fi mereu împăciuitor şi blând nu te avantajează, pentru că vor veni alţii cu personalitate puternică care te vor da deoparte.

Balanță

O declaraţie de dragoste făcută acum va avea impact maxim asupra persoanei pe care o iubiți, ba chiar se poate lăsa şi cu cereri în căsătorie. Este foarte bine că îți exprimi sentimentele. Astrele te susțin în toate demersurile.

Scorpion

Ai motive să respiri uşurat deoarece greul a trecut și ai ajuns la capătul unei acţiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linişteşte, pare mult mai uşor, şi te bucuri de senzaţia de eliberare. Nu te culca pe laurii victoriei, încă, pentru că se mai pot ivi unele urmări din vremurile complicate, dar partea cea mai complicată se pare că s-a finalizat. Trebuie să-ți revii după tot ce ai acumulat în ultima perioadă, pentru că grijile care te-au copleşit au avut un efect toxic asupra ta, şi acum, că vezi din nou soarele deasupra capului, începi să te simţi din nou bine.

Săgetător

Las-o mai moale cu auto-critica şi auto-învinovăţirea. Încearcă să te privești prin ochii celor din faţa ta, care văd şi lucruri grozave, demne de laudă! Cu toții greșim, dar dacă ți-ai văzut greșeala, eși deja cu un pas înainte.

Capricorn

Dacă sunteți la începutul unei acţiuni de la care aveți mari aşteptări în perioada următoare, fiți sigur că momentul este excelent şi veți vedea cum se ridică toate repede şi bine, parcă ocrotite de noroc!

Vărsător

Ești foarte productiv azi și deții toate resursele necesare pentru a înainta în forţă. Rareori ți se oferă astfel de ocazii de a te afirma, de a valorifica propria zestre nativă. Fă un pas în faţă şi arată cine ești!

Pești

Se anunță o zi lejeră, poate fi chiar o petrecere la voi acasă, pe nepusă masă. Cineva vă face o vizită neașteptată, dar vă va bucura foarte tare. Împreună. puteți pleca la drum. Poate dați o fugă până la mare, pe final de sezon.

 

CITEȘTE ȘI

Horoscop luna august 2020. Dezastru pentru cei din zodia Leu și Săgetător

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter