Actualitate

CFR reintroduce trenurile pentru elevii care fac naveta la școală în Cluj

CFR Călători va reintroduce din data de 14 septembrie trenurile destinate elevilor care fac naveta la școală. Din lista totală, 7 trenuri Regio și InterRegio vor fi reluate la Cluj.

 

 


Compania încearcă în continuare să se adapteze la nevoile și solicitările primite atât din partea călătorilor, cât și a agenților economici. Astfel, aceasta reia circulația a 98 de trenuri în toată țara, pentru a facilita transportul elevilor spre și dinspre centrele de învățământ pe care le urmează, dar și a persoanelor care își reiau activitatea după concedii.

Trenurile care vor fi reintroduse în circulație la Cluj


R 4703   Ilva Mică – Cluj Napoca

R 4134   Sighetu Marmației – Cluj Napoca


R 4305   Dej Călători – Cluj Napoca

R 4307   Dej Călători – Cluj Napoca


R 4308   Cluj Napoca – Dej Călători

IR 1748  Cluj Napoca – Târgu Mureș


IR 1749  Târgu Mureș – Cluj Napoca

Trenurile vor circula în fiecare zi, cu excepția zilelor de sâmbătă și duminică.

Ca măsuri de precauție, CFR Călători impune purtarea măștii de protecție la bordul trenurilor ca regulă obligatorie pe toată durata călătoriei. Pe lângă acest lucru, masca trebuie purtată și în zonele de așteptare precum în stațiile de cale ferată, sălile de așteptare și peroane.

Compania sugerează călătorilor, inclusiv celor care dețin abonamente și autorizații, să își achiziționeze biletele din timp pentru a putea gestiona cât mai bine solicitările, dimensionând capacitatea trenurilor în mod util.

Biletele pot fi cumpărate de pe site-ul CFR Călători, de la automatele sau ghișeele din gări, situație în care este recomandată păstrarea distanței între persoane. Compania mai recomandă și achiziționarea biletelor online, iar în cazul utilizării ghișeelor ar fi indicat să se folosească plata printr-un card bancar sau cu telefonul mobil, unde este posibil.

CITEȘTE ȘI:

Litoralul, trenurile și pandemia de COVID-19. Ce spun clujenii despre vacanțele la mare?

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter