Actualitate

HOROSCOP 27 august 2020. Peștii suferă de depresie din cauza unei vești usturătoare. Ce decizie iau Capricornii?

Horoscop 27 august 2020. Multă speranță în sufletele nativilor. Care zodie are parte de o serie de evenimente supărătoare?

HOROSCOP 27 august 2020. Peștii suferă de depresie din cauza unei vești usturătoare. Ce decizie iau Capricornii? HOROSCOP 27 august 2020. Peștii suferă de depresie din cauza unei vești usturătoare. Ce decizie iau Capricornii?

 

Horoscop 27 august 2020. Ce au pregătit astrele pentru ziua de joi? Unele zodii au nevoie de cei  dragi mai mult ca niciodată, iar altele se bucură de copilărie. Care nativ se luptă cu propria ființă?

 


Berbec

Nu ai timp să analizezi în liniște o situație care îți dă bătăi de cap. Ești obligat să iei decizii rapide, să găsești soluții imediate, chiar dacă tu ai avea nevoie de puțin timp singur, cât să gândești bine problema. Nu poți da randament dacă ești stresat și presat de timp, dar șefii nu înțeleg asta. Din păcate, nu poți face altceva decât să fii spontan și rapid, fără să te gândești prea mult.


Horoscop 27 august 2020. Taur

Ziua ta va fi una de succes, iar pentru asta va trebui să-i mulțumești anturajului tău. Bună-starea este molipsitoare și atunci te vei înțelege bine cu toți cei din jurul tău. Există posibilitatea să se ivească o ocazie de sărbătorit, deoarece tu și echipa ta v-ați dus la bun sfârșit sarcinile și ați realizat o mare reușită. Între voi nu se pune problema de lupte pentru supremație sau competiție, voi sunteți o echipă, iar fiecare muncește pentru echipă.

Gemeni


Deși ai parte de evenimente nu tocmai fericite, nu le acorda atenție. Gândește-te că în fiecare casă există conflicte. Copiii sunt cei mai capabili să dezamorseze bombele conflictelor, prin iubire și înțelegere. Dacă tu ești copilul casei, acceptă-le părinților toate replicile și încearcă să înțelegi că au avut o zi proastă. Dacă tu ești părintele nervos, nu-ți vărsa nervii pe copil, pentru că el nu ei vinovat pentru întâmplările de peste zi.

Rac


Dacă vei investi gânduri frumoase în planurile tale, vei avea șanse mai mari să le termini cu bine și să ai succes. Cu cât privești situația cu multă frică și nesiguranță, cu atât dai șansa eșecului să se instaleze și să se asigure că nu vei ajunge nicăieri cu planurile tale. Trebuie să-ți deschizi inima și să lași să iasă toate sentimentele pozitive pentru a vedea diferența.

Leu


Ceea ce ți-ai dorit cel mai mult se va materializa în curând. Îndrăznește să crezi că visele tale se vor împlini pentru a atrage energiile pozitive spre tine și pentru a vedea cum, într-adevăr, se vor îndeplini toate. Scrie-ți dorințele, împărtășește-le cu un prieten, până când visele tale prind contur. Cel mai sigur mod prin care să te asiguri că ți se va îndeplini o dorință, este de a te purta de parca s-a împlinit deja.

Horoscop 27 august 2020. Fecioară

Mereu vei favoriza pe cineva anume, în ciuda încercărilor tale de a fi imparțial și obiectiv. Fii tu însuți și nu te mai scuza pentru ceea ce ești, nu-ți mai explica gesturile, reacțiile și replicile nimănui. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu toată lumea, nu te aștepta ca alții să creadă la fel. Cineva tot îți va căuta nod în papură.

Balanță

Găsești o plăcere deosebită în a te plimba prin locuri ce-ți stârnesc amintiri, ba chiar ai ocazia de a da de niște prieteni vechi sau colegi care sunt strânși legați de perioada copilăriei. Amintirile frumoase te mistuie atât de puternic, încât ai senzația că ieri s-au întâmplat. Vei afla o groază de aspecte din trecut pe care poate nu le știai, iar așa te mai pui și tu la curent cu știrile. Prietenii vin cu vești bune care te încântă.

Scorpion

Emoțiile tale clocotesc și asta te duce în mijlocul unor evenimente cu efecte contradictorii asupra ta. Ceva te cheamă înainte, să reușești în ce ți-ai propus, dar altceva te trage înapoi și îți spune să o lași mai moale, crezând că nu ești pregătit sufletește pentru urmări. Deții toate resursele pentru a avea succes, așa că nu te lăsa tras în spate de vocea care îți spune că ești slab. Entuziasmul zilei e imens și energia e la cote maxime, așa că încurajează-ți inima să meargă mai departe.

Săgetător

E minunat să lași copilul din tine să iasă din când în când, iar azi e o zi oportună pentru a face acest lucru. Atmosfera îți aduce aminte de copilărie, de cum te jucai în aer liber acum mulți ani, fără grija banilor. Îți amintești de o activitate pe care o adorai și te lași dus de val. Fie că este vorba de mers la scăldat sau de un anumit joc, lasă copilul din tine să se manifeste.

Horoscop 27 august 2020. Capricorn

Puțin aer proaspăt nu ți-ar strica, la propriu. Ar trebui să petreci mai mult timp afară, în natură, deoarece acea gură de aer ți-ar face incredibil de bine și îți va oferi exact energia de care ai nevoie. Dacă vrei gura de aer doar în sensul metaforic, atunci ar fi momentul pentru o schimbare de atitudine, de stare, ceva care să te scoată din rutina zilnică în care te-ai blocat.

Vărsător

Uită de griji și bucură-te de ceea ce ai, pentru că ai la dispoziție lucruri minunate. Nu te mai uita la faptul că nu ai ajuns la potențialul tău maxim, în schimb analizează și mândrește-te cu lucrurile pe care le-ai îndeplinit până în acest moment. Ai timp să-ți atingi apogeul. Cine a zis că trebuie să le faci pe toate odată? Trasează-ți clar următorii pași, pentru că inevitabil vei ajunge să duci la bun sfârșit tot ceea ce îți dorești.

Pești

Primești o veste care va duce la izbucnirea unor evenimente în perioada ce va urma, însă nu ești încântat de ceea ce auzi. Aluneci încet, dar sigur, într-o stare de depresie, de abandon și de neputință. Nu te mai interesează nimic din ceea ce faci pentru că viitorul nu sună promițător. Pe scurt, ești dispus să lași totul să moară încetul cu încetul. Totuși, dacă ai mai găsi în sufletul tău o urmă de speranță, ai putea să continui să lupți.

CITEȘTE ȘI:


Tren metropolitan în 2024, metrou un an mai târziu? Când încep lucrările în teren?

 

42 de cazuri noi de COVID-19, la Cluj!

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter