Actualitate

VIDEO. Un clujean a vrut să vadă câți bolnavi de Covid-19 sunt în spitale, dar a fost refuzat

Călin Mărincuș, luptător K1, și-a făcut prezența la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj, pentru a fi angajat ca brancardier, însă acesta a fost refuzat. Clujeanul dorea să facă voluntariat la spital, pentru a vedea dacă numărul de cazuri care este prezentat la televizor este real “ Eu vreau să mă angajez ca brancardier să văd bolnavii de coronavirus… pe care mă sperie la televizor şi nu pot să cred chestia asta.”

VIDEO. Un clujean a vrut să vadă câți bolnavi de Covid-19 sunt în spitale, dar a fost refuzat VIDEO. Un clujean a vrut să vadă câți bolnavi de Covid-19 sunt în spitale, dar a fost refuzat

 

 


Cunoscutul luptător K1 a intrat în spital, explicând portarului care este motivul pentru care se află acolo. În cele din urmă a ajuns chiar la managerul Ioan Mureșan unde și-a exprimat opinia față de cifrele care sunt prezentate în media, cu toate acestea a fost refuzat și nu l-au acceptat pentru a face voluntariat.

Când să încep, spuneţi-mi?” a întrebat sportivul. „Dacă vreţi să lucraţi cu seriozitate chiar vă angajăm!. Las că vorbesc cu una dintre doctoriţele care răspund de terapie intensivă, pe una dintre secţiile de terapie intensivă. Să văd în ce măsură are nevoie de angajaţi ca dumneavoastră, iar dacă are nevoie... Eu m-aş bucura să lucraţi acolo ca să  vă convingeţi. Acolo e între viaţă şi moarte”, a răspuns managerul Ioan Mureşan.


 


Clujeanul a dorit să vadă bolnavii din spital, însă managerul i-a explicat că acest lucru nu este posibil. Călin Mărincuș l-a rugat pe managerul spitalului să-l anunţe dacă se va ivi un post. Ajuns acasă sportivul a postat filmulețul realizat în spital pe pagina sa personală de facebook la care a adăugat descrierea “Descindere în patria coronavirusului! Cetațean onest care vrea să îngrijească gratuit bolnavii de Covid 19! Sa vedem cât va rezista postarea pe facebook...”

 


CITEȘTE ȘI:

 


Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, în prima linie în lupta anti COVID-19

 

 

 

Spitalul de Boli Infecțioase din Cluj, care tratează acum pacienții cu COVID-19, a început prin a trata infecțiile cu holeră

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter